0

В секи четвъртък с броя на вестник „Телеграф” получавате и безплатното 16-странично приложение за хората в третата възраст и за всички наши златни читатели – „Златно време”.

Днес, 7 март, в брой 101 на приложението четете:

Какви уроци и поуки можем да си извадим от образа на „отчаяната домакиня” Бри Ван де Камп – повод да се сетим за нея е, че на 25 март актрисата Марша Крос, която завърза престилката на идеалната съпруга и майка, става на 62.

Какво представлява Маршът на празните тенджери и ще ги дрънкат ли българските жени осмомартенски утре – разбиваме на пух и прах тезата, че това е соцпразник и не бива да се отбелязва, както някои мислят. Да, има нещо такова като идеология, но произходът му е американски.

Кои са най-известните жени хайдутки – прелюбопитно историческо четиво.

Както винаги в четвъртък в броя на „Златно време” е и уникалната рубрика „В кухнята на...”, в която надигаме капаците на тенджерите в известни филми, сериали и литературни източници. Днес ще си приготвим сочен пуешки бургер – точно както го прави Брандън от сериала от 90-те „Бевърли Хилс, 90210”.

И още:

  • 10 здравословни навика за жените от Аюрведа;
  • Как се вади тапа от вино, ако нямате подръка тирбушон;
  • Странни състезания в света на спорта – като гмуркане в царевичен грис, надбягване с тиган с палачинка, която се обръща по време на тичането и др.
  • Какво се случва в следващите епизоди на турския сериал „Моето име е Мелек”

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!