0

Т реньорът на Черно море Илиан Илиев говори след успеха с 2:0 срещу Спартак Варна.

"Стана горе-долу празник на Варна, надявам се да няма проблеми след мача. Футболистите бяха почти перфектни. Знаехме как да се защитаваме, в атака имахме малко резерви. Поздравявам футболистите и нашите фенове, днес постигнахме важен успех, не толкова като точки, но като самочувствие", сподели наставникът на "моряците".

"Стана добър мач, играхме на моменти добре, направихме това, което искам в дефанзивен план. Изключително важно беше да влезем спокойни в дербито. След нервност могат да се изравнят силите", каза още той.
"Когато един отбор пресира високо, можеш да го направиш, както се случи. Искахме ранен гол и да контролираме мача. Имаше ситуации, в които можехме да направим резултата по-голям. Имаме си нашите минуси, които трябва да подобряваме", допълни Илиев.

"Нищо повече не трябва да направим. Трябва по същия начин да подходим срещу един отбор с качествени играчи. Очаква ни труден мач и се надявам с нашата публика да направим мача празник и да търсим победата", завърши треньорът относно предстоящия мач с ЦСКА.

Треньорът на Спартак Варна Кирякос Георгиу също говори след загубата с 0:2 от Черно море под непрестанни викове "Оставка" и "Махай се" от привържениците на отбора. 

"Дузпата ни извади от равновесие. От момчетата съм доволен. Видях желание от всеки от футболистите. Искаха да играят, да изравнят. Не можахме да влезем в по-добра ситуация през второто полувреме. Работихме цяла седмица за по-директен футбол. Явно имаме стари навици, които са в отбора и искаме да ги изчистим", започна Георгиу. 

"Феновете са недоволни от самия резултат. С футболистите работим добре. Имахме проблеми през тази седмица, затова и беше този състав". 

"Феновете имат право на мнение, аз продължавам, работя. Имаме възстановителна тренировка, имаме работа, за да излезем от този резултат", завърши треньорът на Спартак Варна.