0

П ризнаци на тревога показва Левски преди гостуването на високолетящия тим на Спартак Варна в 7-ия кръг на Първа лига този петък.

Това стана ясно, след като ръководството на "сините" изрази възмущението си от високите цени на билетите за гостуващи фенове за предстоящия мач на култовия стадион "Коритото", където кръвният враг ЦСКА падна с 0:3. Домакините, които имат само 1 загуба и дишат във врата на Левски на 2 точки дистанция, първоначално пуснаха местата по 20 лева, след което ги увеличиха на 30.

"ПФК Левски изразява възмущението си от високите цени на билетите за наши привърженици в мача със Спартак Варна) от 7-ия кръг на Първа лига на 31 август във Варна.

Считаме, че условията в секторите, определени за феновете ни, не отговарят на обявената цена. Ръководството на клуба проведе разговори с колегите си от Спартак Варна в опит да намали цените, които в рамките на 24 часа бяха вдигнати от 20 на 30 лева. В отговор ръководството на клуба домакин аргументира увеличението на пропуските с по-високите разходи за охрана.  

Намираме този довод за крайно несъстоятелен с оглед на факта, че билетите за мачове с много по-сериозен брой публика като тези с ЦСКА са на тройно по-ниска цена”, написаха от Левски.  

Билетите за двубоя между Спартак Варна и Левски са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн.