0

Е дин от капитаните на Барселона Жерар Пике и колумбийската певица Шакира обявиха раздялата си след 12 години връзка в съвместно изявление. Двамата имат 2 деца.

"Съжаляваме, че потвърждаваме, че се разделяме. За благополучието на нашите деца, които са наш най-голям приоритет, молим за зачитане на личния ни живот. Благодарим ви за разбирането", се казва в кратко изявление, разпространено от комуникационната агенция на певицата.

Певицата предложи и друго уточнение в своите мрежи, в което обяснява причината, поради която е била видяна преди дни в линейка. Според „Ола“ тя е получила тогава паническа атака. Шакира обаче поясни, че става дума за малък инцидент с баща й – той паднал и тя го придружила до болницата. Това е отразено в официалния й акаунт в Twitter. 

„Наскоро получих някои съобщения за безпокойство относно хора, които твърдят, че са ме видели в линейка в Барселона. Исках да уточня, че това са някои снимки, направени на 28 май, когато баща ми, за съжаление, имаше тежко падане. Този ден аз лично го придружих с линейка до болницата, където се възстановява благоприятно. Благодаря на всички от сърце за подкрепата и любовта завинаги", написа певицата.

След няколко дни на слухове, в които се коментира, че Жерар Пике е изневерил на Шакира с 20-годишно момиче и че футболистът на Барселона ще живее сам, отделен от семейството си, колумбийската певица поиска да се сложи край на спекулациите. Така двойката обявява, че се разделят, но това не може да се квалифицира като развод, тъй като никога не са били женени.