0

М ного от феновете на ПСЖ започнаха все по-често да се питат свърши ли Неймар за футбола. 

Ситуацията на бразилската звезда в клуба съвсем не е добра, като се твърди, че той не тренира вече с отбора заради проблеми с алкохола. За това свидетелства авторитетният журналист от радио "Монте Карло" Даниел Риоло.

"Неймар не тренира вече с Пари Сен Жермен. Случва му се да пристигне за тренировка на базата на отбора в безпомощно състояние - почти пиян. Или се намира в много лош период в кариерата си или това е някакво отмъщение към клуба", каза Риоло.

„Неймар не е вкарал гол в ШЛ тази година. Пуска туитове през нощта. Беше твърде пиян, за да тренира след рождения си ден (бел.ред. - на 5 февруари). Целият свят му се смее. За 5 години той пропусна половината мачове на отбора и не може да каже и една дума на френски“, сподели мнението си в Туитър фен на парижани.

Неймар бе нападнат от феновете на ПСЖ след загубата от Реал Мадрид в Шампионската лига, като бразилецът и Лионел Меси бяха освирквани при всяко докосване на топката на домакинския мач срещу Бордо. Той е приел това много тежко, като веднага след мача е заминал за Барселона, за да се утешава в компанията на свои роднини, споделят близки до футболиста.

И това на фона на класацията по заплати, която бе публикувана от авторитетното издание L’Equipe. Оказа се, че Неймар е №1 с 4,083 милиона евро на месец. Меси е втори - 3,375 млн. на месец, а Мбапе трети - 2,22 млн.

В топ 20 има 18 играчи на ПСЖ. Само Уисам Бен Йедер (15-о място с 650 хиляди евро на месец) и Франсеск Фабрегас (18-о място с 600 хиляди на месец) не са част от столичния тим. Двамата играят за друг местен гранд - Монако.