0

Ж ерсон ще напусне Марсилия и Франция в посока Фламенго като ерген, обявиха медиите в Бразилия. Връзката му с Грейс Гонсалвеш е приключила. Хубавицата обяви в социалните мрежи, че не иска повече да я свързват с Жерсон.  

"Бащата на Джована и аз вече не сме двойка. Моля ви, уважете този момент. Вече ни свързва само дъщеря ни. Не ме питайте, не ме споменавайте в нещо, което е свързано с бащата на дъщеря ми. Благодаря предварително", написа тя.

Това обаче не е първият път, в който двойката се разделя. Затова дори и най-близките им не вярват, че нещата са окончателно. "От години се случва едно и също. Той изневерява, а тя го прибира", твърди приятел на двойката. 

През 2020 година Грейс се озова в полицията, след като се сби с диджей Алана Азеведо. Твърди се, че Грейс я спипала да си пише с мъжа й в Инстаграм. Година по-рано пък самият Жерсон имаше проблем с властите.

Той и Бруно Енрике стигнаха до бой заради жена. Бруно Енрике бил бесен, че Жерсон вечерял с мачка, която той свалял. "Женен си, мамка му", обявил. той.