0

В последно време Жерар Пике дава много поводи за разговори и то не точно заради изявите си на футболния терен като резерва в Барселона. Не мина дълго, след като раздялата му с 10 г. по-голямата от него Шакира стана публична, преди централният защитник да се покаже с новата си партньорка – 23-годишната Клара Чиа.

Момичето, с което Пике присъства на концерта на Дани Мартин преди няколко дни, е Клара Чиа Марти. Родом от Барселона, блондинката работи в Kosmos, продуцентската компания, ръководена от Пике. Тя е студентка по Връзки с обществеността и хората от обкръжението на защитника вече я познаваха.

Всъщност футболистът вече е запознал младата жена със своите родители и децата си с Шакира.


Когато започнаха да се появяват първите слухове за връзка между Пике и жена с руса коса, която отговаря на описанието на Чиа, младата жена затвори социалните си мрежи. Сега двойката вече започва да се показва публично. 

На гореспоменатия концерт на Дани Мартин и двамата не криеха нежността си един към друг пред семейството, приятелите и присъстващата тълпа. По всичко личи, че отношенията между футболиста и студентката са сериозни.

Според светската програма "Solicité" на Mediaset, коумбийската звезда Шакира със сигурност е била бясна от снимките, които се появиха вчера, на които централния защитник на Барселона е видян с новата си половинка. 

В споразумението между Пике и певицата, които живяха заедно 12 години без да са женени, е посочва, че очевидно попзвездата трябва да уреди дълг на Пике, както и да му купува по няколко самолетни билета годишно до Маями, за да види Саша и Милан. 

Последните клюки сочат, че Клара Чиа се разбира доста добре със семейството на футболиста и то не отскоро.

Сладостите на любовта компенсират тежкия период в професионален план на защитника в Барселона. Доскорошният капитан на каталунците вече отпадна от списъка на твърдите титуляри на треньора Шави, като изгледа от скамейката на резервите първите 2 мача на Барса в Ла Лига за сезона, нещо, което му се случва за пръв път от 2017 г. насам.