0

Х ристо Стоичков посети тренировката на Барселона в Маями. Легендата на българския футбол говори за привличането на Роберт Левандовски от Байерн и прогнозира, че каталунците отново ще станат шампиони на Испания. „Щастлив съм за този трансфер. Той е голям голмайстор, който носи различни характеристики. Движи се много и върши много тежка работа. С този състав Барса ще спечели първенството, казвам го сега“, заяви Стоичков.

„Имаме и Обамеянг, Ансу и Феран Торес. Дембеле също поднови договора си. Оценявам тази страхотна работа на Лапорта и Жорди Кройф. Роберт има много качества и ще продължи да ги показва. Алексанко вдигна купата на Европейските шампиони на 34 години, Лео Меси е на същата възраст. В съвременния футбол е много важно да за израстването на останалите. Роберт е ветеран, на който завиждат. Той може да бъде баща на тези футболисти. Има много качества и ще продължи да ги показва“, каза още Христо Стоичков.

„Дембеле? Ще видим какво ще направи. Винаги съм казвал, че той има качества. Платиха повече от 100 милиона евро и той беше контузен доста. Какво мога да кажа, когато за четири години не е научил нищо. Нека да видим дали ще се събуди“, каза още Стоичков.