0

А нглийски папараци заснеха Жерар Пике да се разхожда с торбичка с логото на Челси в Лондон и това предизвика вълна от предположения, че това ще е следващият отбор в кариерата на защитника. 

Както е ясно, наставникът на Барселона Шави още преди две седмици лично обяви на Пике, че няма да разчита на него за следващия сезон поради непрофесионалното му поведение извън терена и влошаващото му се физическо състояние.

На „Стамфорд Бридж“ пък Томас Тухел търси да си осигури подкрепления в отбрана след напускането на Антонио Рудигер и Андреас Кристенсен.

Всъщност, слуховете могат да се окажат и съвсем неоснователни, тъй като по-късно Пике бе забелязан с двамата си синове Милан и Саша, за които се смята, че е напазарувал фланелки на Челси.

35-годишният футболист пък е в английската столица, за да подкрепя сънародника си Рафаел Надал на „Уимбълдън“, с когото се видя още преди началото на турнира, който започва утре.

Както е ясно Пике изживява и лична драма покрай раздялата си с майката на децата му – колумбийската певица Шакира, която го напусна заради изневерите му.