0

Т реньорът на ЦСКА Саша Илич, коментира зрелищното равенство от 3:3 срещу Шахтьор Караганда в последната си контрола по време на лагера в Турция. Сърбинът разкри и за контузията на Марселино Караесо, като сподели, че офанзивният футболист ще се завърне скоро.

„В този период тази седмица пробвахме различни варианти, за да видим как ще работят за нас. Със сигурност, разбира се, нещата, които пробвахме тактически, не се получиха на 100 процента, но свършихме добра работа“.

„За всеки нападател е важно да вкарва, за да има самочувствие. Аз съм доволен от това, което показаха, и от желанието, което демонстрираха“.

„Има още време докато започна първенството, аз искам, когато стартират мачовете, да бъдем подготвени. Сега пробваме различни тактически детайли и е нормално да има пропуски“.

„Имам проблеми, тъй като част от футболистите отсъстват, защото са контузени или са с вирус. Такъв вирус имаше и Тобиас и това повлия на представянето му“.

„Няма нищо страшно около Марселино. Той ще бъде на разположение, когато се приберем в София“.

„Тук се готвехме на добри условия, но каквото време ни очаква в София, такова ще е за всички отбори и при такова ще играем в началото на полусезона. Физически стоим добре, надявам се да нямаме много контузени футболисти“, заяви Илич.