0

С цената с кърпенето без упойка на отворената рана на лицето на Антонио Рюдигер от Реал Мадрид бе публикувана в социалните мрежи и испанските медии.

Германецът бе разкървавен при жесток сблъсък с вратаря на Шахтьор Донецк Анатолий Трубин при изравнителния си гол с глава за 1:1 в мача от ШЛ във Варшава.

Кръвта рукна от челото и обагри бялата му фланелка, а веднага след последния съдийски сигнал той бе вкаран в съблекалнята.

Клипът зад кулисите показва как Рюдигер върви към съблекалнята с кърпи, покриващи лицето му, и се опитва да спре кървенето. След това на 29-годишния играч е казано да легне на масажна маса, където екип от медици на Реал Мадрид започва работа. 

Когато започнат да зашиват челото му, много съотборници влизат, за да видят дали е добре, като Давид Алаба, който го целува по челото. Тони Кроос не издържа на гледката и се обръща.

Маркос Асенсио, Еден Азар, Лука Модрич и треньорът Карло Анчелоти идват да му пожелаят успех. 

След минути лечението приключва и Рудигер се връща обратно и се насочва към основната съблекалня на отбора. 
Феновете обсипаха Рюдигер с похвали, като го нарекоха „истински войн“, други пък обявиха, че Алаба и Кроос се грижат за него „като мама и татко“.

Реал Мадрид се изправя срещу Барселона в Ел Класико през уикенда и според съобщенията има надежда Рюдигер да играе, но евентуално със специална маска.

Това няма да е първият път, когато може да се наложи да носи предпазна мярка на терена, той носеше такава често в Челси, след като получи контузия на лицето миналата година.