0

Я рка българска група подкрепи Барселона в домакинството на Севиля в неделя. На трибуните на „Камп Ноу“ бяха легендата Чавдар Цветков, бившият директор в Локо Пд Венко Рахталиев и дъщерята на Христо Крушарски – Илияна. Те обаче организираха пътуването до столицата на Каталуния заради най-запаленият привърженик на блаугранас в компанията. Навършилият 13 години на 21 март внук на собственика на „черно-белите“ Стилиян.

Шестокласникът от столичното 72-ро ОУ „Христо Ботев“ е запален от малък по футболната магия на Барса, а големият му любимец и в настоящия състав е неостаряващият десен бек Дани Алвеш. Стили остана очарован от възможността да разгледа „Камп ноу“ и в деня преди срещата, а и сериозно е обогатил колекцията си от дрехи и аксесоари с емблемата на Барса. Най-силното изживяване обаче със сигурност е всеобщата радост след гола на Педри.

„Младите се радват, защото футболът, който гледаме, няма нищо общо с нашия в момента. Аз съм бил вече 3-4 пъти на мач на Барселона, но атмосферата си остава неповторима“, коментира Чавдар Цветков, който съдейства за осигуряването на хубави места на трибуните за групата.