0

"По моите наблюдения по време на Волейболната лига на нациите този отбор показа голяма мотивация и в тренировъчния процес, и в мачовете, независимо че направихме доста загуби", обяви президентът на федерацията Любо Ганев след фиаското на световното в САЩ.

"За Световното първенство – Полша не ни даде шанс да играе, пречупиха ни в почти всички елементи, срещу САЩ играхме като срещу равни, имахме възможност два гейма – особено последния да затворим в наша полза, след като не успяхме да направим това последва психически срив в отбора. Мачът срещу Мексико няма въобще какво да го коментирам", продължи той в интервю за "Дарик".

"Аз мисля, че и самият формат на първенството изигра не малка роля, защото винаги Световното първенство се е правило във формат от четири групи по шест отбора, където имаш поне пет мача в групата и когато направиш грешна стъпка, имаш поне още един или два мача, в които да я поправиш. За съжаление в този формат ние нямаше какво да направим. Това трябва да ни е обеца на ухото“, завърши Любо Ганев