0

П рокламираното помирение в щангите между бившия шеф Неделчо Колев и новоизбрания Ариф Маджид, който обаче все още не може да встъпи в длъжност, се отлага, научи в. „Мач Телеграф“.

Преди дни треньорът Иван Иванов каза на пресконференция, че „слънце изгря и на нашата улица“, след като двамата шефове седнаха на масата за преговори и уж имало намерение за помирение. То обаче все още не е факт.

„И аз не знам вече какво да мисля“, лаконичен бе Иванов пред „Мач Телеграф“. На този фон националният отбор продължава своята подготовка за световното първенство, което е в края на годината. Тимът ни обаче е разпръснат. Част от избраниците на Иван Иванов тренират в София, Ангел Русев - в Русе, а Божидар Андреев - в Кнежа.

"Тренирам сам по лични причини. Те не са свързани със спорта. Може и дълго да остана тук...", лаконичен бе Русев пред bTV. "Щом Иван Иванов е казал, че има светлина, макар сега да няма развиете, занапред ще има. Сигурен съм. Цялата ситуация ни влияе зле. Имаме да взимаме по две заплати. Бойкот? Винаги може да се направи", категоричен е 21-годишният двукратният европейски шампион.