0

К оледа е идеалното време за раздаване на подаръци, а в къщата на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес те съвсем не бяха нито малко, нито евтини. 

Ако само преди няколко дни моделът публикува в профила си в Instagram няколко снимки на купчината подаръци, които чакаха семейството под елхата, с безкраен брой луксозни марки, този път тя показа специалния подарък за любимия си мъж. 
„Благодаря ти, любов моя“, написа португалецът.

Кристиано сподели със своите над 523 милиона последователи в Instagram снимка на последния подарък, който получи от Джорджина - Rolls Royce, изящно опакован с червена панделка.

Който се добавя към и без това пищната колекция от возила в притежание на Роналдо, в която той обича да се хвали с ексклузивни модели като Bugatti Centodieci, оценени на осем милиона евро.

Португалецът гордо качи стори за новата си кола от Джорджина, Rolls Royce Dawn 2022, най-луксозен модел в бяло и сребристо, четириместен кабриолет, който може да използва подвижен покрив, който се открива до 22 секунди. 

В допълнение, заслужава да се отбележи неговият бял интериор и 10,5-инчов екран и богат брой функции, които го правят подобен на други модели на марката.

Отличава се и със скорост, като ускорява от 100 км/ч за 4,9 секунди, а максималната му скорост е 250 км/ч. Характеристики, които го правят един от най-луксозните автомобили на пазара. 

В който Джорджина е инвестирала солидна пачта (нейни?) пари, а цената му започва от 335 555 евро, но ако добавите някои екстри, това може да увеличи цената му.