0

Л ео Меси, обявен за най-добър играч в света през 2021 г., не е в най-добрата си форма на терена, откакто премина в ПСЖ, съобщава "Еспансион".

Той обаче остава много активен в бизнеса. Като собственик на пет луксозни хотела, MiM (Majestic and Messi Hotels) продължава експанзията си.

Аржентинецът току-що добави морския клуб Sotogrande към портфолиото си от досегашните пет, които притежава на чудесни места по средиземноморското крайбрежие и острови, както и в долината Аран (Пиренеите). Той ще се управлява от Majestic Hotel Group of Barcelona, ​​партньор на аржентинския футболист от 2017 г.

Няма да е последният, тъй като последната прищявка на Лионел Меси е да отвори седми хотел през 2023 г. Вероятно той иска да има по един хотел за всяка от своите 7 Златни топки.

Хотелът, в който Меси е инвестирал 30 милиона евро, ще отвори врати за гости през април 2022 г., но вече може да се правят резервации за някоя 45-те му стаи. От тях има гледка към пристанището на Сотогранде, с неговите луксозни яхти и прекрасния средиземноморски пейзаж на заден план.

Хотелът разполага и с два изискани ресторанта с тераси, фитнес зала и СПА център.