0

Р иалити звездата Ким Кардашиян официално беше обявена за неомъжена 8 години след като сключи брак с рапъра Кание Уест, отскоро изявяващ се като Йе, предаде АР.

Риалити звездата Ким Кардашиян официално беше обявена за неомъжена 8 години след като сключи брак с рапъра Кание Уест, отскоро изявяващ се като Йе, предаде АР.

Тя присъства на съдебното заседание в Лос Анджелис по делото за развода чрез видеоконферентна връзка. Преди да започне да отговоря на въпросите на съдията Стив Кокран, Кардашиян положи клетва. Магистратът поиска да разбере дали тя по свое желание иска отново да е неомъжена. Ким отговори утвърдително, след което съдия Кокран се произнесе в полза на искането й. Процедурата позволява на човек, който е в процес на тежък развод, официално да бъде обявен за необвързан, докато се изясняват въпроси, свързани с попечителство над децата и имуществото. Рапърът Йе не присъства в съдебната зала, нито пък се включи виртуално в изслушването. Той не бе съгласен с подобно решение, но съдия Кокран отхвърли жалбата. Напоследък Кание остро критикува Кардашиян, семейството й и приятеля й Пийт Дейвидсън. Той се оплаква, че не му се позволява да участва във вземането на важни решения за 4-те им деца, както и че е изключен от тържествата за рождените им дни.