0

П етко Караилиев - Чеченеца изненада съдията по делото за гаврата в пловдивски мол. Той извади флашка, като поиска да бъде включена като доказателство по делото. Стана ясно, че в нея има 22 снимки и 25 видеоклипа, събрани в папка с име "Доказателства, че Денислав е измам..." (не са достигнали символите, за да изпише измамник). 

Пристъпи се към гледането на снимките и клиповете. Сред тях имаше откъси от емисии новини и репортажи за случката в търговския център, кадри от репетициите за снимането на видеото, на което се вижда как Денислав се забавлява от дадената му роля, клипове на водене на каишка на хора в различни страни, както и скеч от "Шоуто на Слави" и откъси от предавания на журналиста Станислав Цанов по темата със случая от мола в началото на април миналата година, писа marica.bg

Прегледът на файловете от флашката приключил за около 15-20 минути. Според Чеченеца, съдържанието показва, че момчето, което бе водено на каишка, е измамник. 

За 30 септември бе отложено делото срещу Тошо Куката, Емили Тротинетката и Чеченеца. Причината бе, че защитниците им отправиха искане за допускане до разпит на още двама свидетели - охранителите, които са били на смята във вечерта, в която е заснето видеото с Денислав, вързан на каишка. 

Във вторник в съдебната зала бяха разпитани двама свидетели - момиче, което през април миналата година е работило на щанда за сладолед на третия етаж в мола, както и оперативния мениджър на търговския център. 

"Бях на работа в мола, вече не работя там. Когато свърших смяната и си тръгвах, Куката, Чеченеца и Емили стояха на масите на киното. Не съм видяла как снимат клипа. После го гледах. Стори ми се неуместен", каза свидетелката. 

Оперативния мениджър посочи, че след 20 часа застъпва нощната смяна."Те са трима души. Има човек, който непрекъснато наблюдава камерите, но все пак са 100 камери. Няма как да гледа всяка една от тях постоянно", каза той. И посочи, че както охранителите, така и ръководството на мола не са получили сигнал от граждани за заснемането на клипа на третия етаж. 

Охранителите, които са били на смяна, ще бъдат призовани да се явят на следващото заседание, насрочено на 30 септември. След разпита им се очаква да дадат обяснения Тошо Куката, Емили, Чеченеца и Стоян, които са подсъдими по делото.

Бившето гадже на Емили Тротинетката и Тихомир обявена за общонационално издирване

НЯМА ПРОШКА: И продуцентът бензинджия на Тротинетката отива на съд!

СЛЕД АРЕСТА: Тошо Куката притеснявал момчето, с което се гавриха

СМИЛИХА СЕ: И Тошо Куката на свобода след Емили Тротинетката

Момчето от скандалния клип разкри как се е озовало на четири крака! (СНИМКА+ВИДЕО)

Момчето от скандалния клип яздило Чеченеца! (ВИДЕО)

СПАРИНГ: Шампион по бойно самбо се закани да смаже "селяците" Куката и Чеченеца накуп

СЛЕД ГАВРАТА: Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката подложили момчето на психически тормоз

РЕШЕТКИ ЗА ТРИМАТА ИНФЛУЕНСЪРИ: Тошо Куката извади кримидосие като на мутра от 90-те (ВИДЕО)

СЛЕД ГАВРАТА: Емили Тротинетката си намери белята

СКАНДАЛ: Емили Тротинетката се гаври с момче със специални потребности! (СНИМКА)