0

"Историите на Edna жена: Думите в музиката" е третото ексклузивно събитие на дамския сайт Edna.bg, което имаше за цел да ни запознае отблизо с живота на едни от най-обичаните и талантливи български певици. То се проведе на 11-ти октомври в бар Wine O’clock. Специалните гости на събитието бяха страхотните Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова.

Биляна Йотовска: Жените не трябва да си подражаваме, а да се възхищаваме една на друга

Пред водещия Митко Павлов и публиката трите талантливи дами разкриха много интересни истории от професионалния и личния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката.

Те разкриха кой е забелязал музикалния им талант и ги е насочил към тази професия, какви са трудностите, които стоят пред един изпълнител, както и много любопитни и забавни моменти от професионалния им път. И трите дами разкриха какви са качествата, които трябва да притежава един изпълнител, за да бъде успешен, както и какво ги вдъхновява.

Поли и Маги открито говориха за трудностите да бъдеш родител и да балансираш работа и личен живот, а Керана призна, че пътят ѝ към музикалната сцена не е бил никак лесен и разкри какви са били причините за това.

Мари Константин за щастието да бъдеш приятел със своите последователи!

Ранна златна есен, уютно място, приятна компания, снимки за спомен, много усмивки, хубаво вино, вкусно хапване и среща с три невероятно талантливи жени, които говорят за музика и за силата на думите в музиката - това са малка част от акцентите на специалното събитие на Edna.bg.

Edna.bg

Освен че успяха да научат редица интересни неща и неподозирани подробности за работата на певиците и музикантите, гостите на събитието имаха възможността да зададат и лично своите въпроси към дамите на сцената.

Ева Веселинова: Искам да бъда част от хората, които променят нещата към по-добро!

"Историите на Edna жена: Думите в музиката" бе третото от поредицата събития на Edna.bg под надслов „Историите на Edna жена“, а през следващите месеци предстоят още вдъхновяващи срещи!

За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!

“Напиши ми Edna… история”: Вижте най-доброто от вълнуващото събитие на Edna.bg! (ВИДЕО)

Edna.bg събира три популярни жени инфлуенсъри на специално събитие!

За живота на инфлуенсъра отвътре: вижте най-доброто от лятното събитие на Edna.bg!