0

И зплуваха шокиращи новини около изпадналия в немилост музикален магнат Шон „Диди“ Комбс. На фона на множеството обвинения срещу рапъра за трафик на жена с цел проституция, изнасилвания, рекет и други, сега стана ясно и кой точно е подал сигнала до ФБР.

ШОКИРАЩИ ТВЪРДЕНИЯ: Федералните пуснали записа, на който Диди налага бившата си!

Това бил не кой е да е, а самият Джанго - Джейми Фокс! Носителят на "Оскар" направи зашеметяващи коментари относно Диди по време на записи за предстоящото му шоу на Netflix „What Had Happened Was“. 

Танцьорката Каси,  Шон Диди Комбс и актьорът Джейми Фокс пристигат на VIP парти преди двубоя на Флойд Мейуедър срещу Конър Макгрегър в T-Mobile Arena на 26 август 2017 г. в Лас Вегас, Невада,  

 Танцьорката Каси,  Шон Диди Комбс и актьорът Джейми Фокс пристигат на VIP парти преди двубоя на Флойд Мейуедър срещу Конър Макгрегър в T-Mobile Arena на 26 август 2017 г. в Лас Вегас, Невада,  
Getty images

Фокс дори коментира влошеното си здравословно състояние миналата година, което дойде малко из нищото и дори влезе в болница по спешност. Фокс предположи, че зад влошаването му седи Комбс.

ОТНОВО НА БЯЛ СВЯТ: Джейми Фокс проговори за мистериозната си болест

ВЪРНА СЕ ОТ АДА: Парализиран и сляп ли е Джейми Фокс? (ВИДЕО)

Видеооператорът на Фокс Choke No Joke сподели, че приятелството между актьора и музикалния магнат се е вкиснало, разкривайки подробности, които са твърде удивителни, за да се повярва, предвид дългогодишното приятелство на Фокс и Диди.

Choke No Joke, който присъствал на две от трите представления, проведени на 4, 5 и 6 октомври в Alliance Theatre в Атланта, Фокс споделил, че Диди по някакъв начин е отговорен за хоспитализацията му.

ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКИТЕ Й БЕДИ: Пи Диди е виновен за развода на Дженифър Лопес!

„Диди беше отговорен за това, което му се случи, а Фокс е този, който се обади на ФБР за Комбс“, твърди видеооператорът във видеоклип на Comedy Hype в YouTube.

Въпреки че остава неясно дали тези изказвания са били замислени като хумор или не, Choke No Joke смята, че Фокс изглеждал сериозен, когато изричал думите за Диди.

Слуховете се засилиха, след като множество западни медии отразиха думите на Фокс, че Комбс го е отровил, като по този начин е „отговорен“ за хоспитализацията му.

Пи Диди вдигна интереса към рапа у нас! (СНИМКИ)

Видеооператорът подчерта за внезапната поява на Фокс на мач на Далас Каубойс, малко след като Комбс беше арестуван. По думите на Choke No Joke появата на актьора и комик била подозрителна предвид предишното му отсъствие от публичните мероприятия.