0

И зпадналият в немилост шеф на Световна федерация по кеч (WWE) Винс Макмеън отвърна на удара на бившата му служителка, която го обвини в сексуален трафик и сексуален тормоз.

Шефът на кеча заяви, че жената се промъквала в пентхауса му, влизала под чаршафите и изневерявала на годеника си.

ШЕФЪТ НА КЕЧА ПАК ГО ЗАГАЗИ: Тушират го с обвинения в сексуално експлоатиране!

Макмеън твърди, че 43-годишната Джанел Грант доброволно си е лягала с него в продължение на три години и отрече всичките ѝ обвинения - включително, че той се е изхождал върху главата ѝ - в отговор на делото ѝ, заведено във федерален съд в Кънектикът.

Тя заведе дело срещу Макмеън, след като той не ѝ платил 3 млн. долара, за да запази връзката им в тайна. 

Макмеън твърди, че Грант „често го посещавала“ в апартамента му в Стамфорд „по всяко време, включително в 2:30 сутринта, за да прелюбодейства“.

Макмеън подаде оставка като изпълнителен председател на TKO Group Holdings - фирмата майка на WWE след делото.

Адвокатът на Грант каза, че тя и годеникът ѝ са отменили сватбата си и че той „ѝ е позволил да остане в апартамента им, докато тя си стъпи на краката“.

В делото си Грант твърди, че е „изпитвала дълбока скръб“, когато се е срещнала с Макмеън през март 2019 г.

В документите на Макмеън се твърди, че Грант е измислила аспекти от историята на нейния живот - включително, че е "посветила години на денонощни грижи" за умиращите си родители и "изпитвала финансово затруднение", когато са се срещнали.

Бащата на Грант е живял в дом за възрастни хора в Стамфорд, преди да почине и не е бил обгрижван от дъщеря си, се твърди съдебните документи.

Шефът на кеча правил тайни плащания за $20 милиона

Майка ѝ пък починала през 2017 г. - две години преди да се завърти аферата им.

Грант заведе дело, за да анулира подписаното от нея споразумение за конфиденциалност, в което направи бомбените си обвинения.

Тя получила само 1 милион долара от обещаните $3 милиона преди за заведе делото си, а след като то станало факт Макмеън задържал плащанията на останалите два милиона долара. 

Съдебните документи обвиняват Макмеън, че я наранил по главата по време на тройка, както и, че използвал секс играчки върху нея, твърдения, които Макмеън нарече "непристойни", "фалшиви" и "чиста измислица".

Грант твърди, че Макмеън я е накарал да прави секс с неназована звезда от кеча, както и да споделя голите ѝ снимки и видеоклипове без нейно съгласие с други служители на WWE.