0

С тана ясно кой ще прибере богатството на носителката на "Оскар" Упи Голдбърг 

Актрисата сама разкри на кого е решила да остави милионите си. Според нея парите трябва да останат в семейството.

Упи Голдбърг открехна завесата на своята сексуалност (ВИДЕО + СНИМКА)

Водещата на токшоуто View, която има състояние от 60 милиона долара, сподели, че ще завещае „всичко“ на дъщеря си Александреа Мартин, която Упи има от първия си съпруг Алвин Мартин.

„Децата учат от това, което виждат“, обясни 68-годишната актриса. „Майка ми се скъсваше от работа и затова имам това, което имам и ще оставя всичко, което притежавам на детето си", подчерта Голдбърг.

ОТЪРВАВА СЕ ОТ РЕДОВНАТА РАБОТА: Упи Голдбърг ще става гуру на канабиса

Въпреки че да оставите парите си на децата си може да изглежда като очевиден избор, други холивудски звезди наскоро споделиха защо умишлено избират да не оставят големите наследства на децата си. Всъщност Гай Фиери призна, че децата му Хънтър на 27 и Райдър на 18, няма да поемат неговата готварска империя, освен ако не се докажат.

„Казах им същото, което баща ми каза на мен“, сподели той пред Fox News през декември. „Баща ми каза: „Когато умра, можеш да очакваш, че ще умра разорен и ти ще платиш погребението.“ А аз казах на моите момчета: „Нищо от това, което изградих, няма да получите, освен ако не дойдете и не го вземете от мен“.

КРАЛСКА ОСОБА: Упи Голдбърг пренесе "Game of Thrones" в тоалетната си (СНИМКА)

И Джеф Голдблум, който има две деца Чарли на 8, и Ривър на 6, със съпругата си Емили Ливингстън, също реши, че децата му ще трябва да работят за това, което искат в бъдеще.