0

Ж ената, която съди Винс Макмеън за сексуален трафик и злоупотреба, пращала пикантни текстови съобщения на шефа на кеча (WWE), в които „фантазирала да бъде връзвана“ и „искала груб секс“ от него, се казва в нови съдебни документи.

ШЕФЪТ НА КЕЧА ГО ЗАГАЗИ: Забъркан в секс скандал за $3 милиона

Джанел Грант – бившата служителка на WWE, която обвини Макмеън, че я е принудила да прави секс с него и други ръководители на компанията по време на тройки и се твърди, че се е изхождала върху главата ѝ – беше обвинена в съдебни документи, че е изпратила сексуално явни изображения на себе си на Макмеън.

ПРОБЛЕМ СЛЕД ПРОБЛЕМ: Започнаха федерално разследване срещу шефа на кеча

В съдебните документи, подадени от адвокатите на Макмеън, се твърди също, че Грант писала на Макмеън, че „изпитва удоволствие от болката“ и че иска вече бившият шеф на WWE „да я гледа как прави секс с други хора".

Грант, която е работила в WWE между юни 2019 г. и март 2022 г., също се твърди, че е поискала от Макмеън дрехи на стойност хиляди долари, както и пари за пластични операции и други подаръци.

Тя дори изпратила съобщение на Макмеън, че иска да продължи да живее в същата жилищна сграда като него, за да могат да продължат да се виждат – дори след като тя подписа споразумение за поверителност, което ѝ попречило да говори публично за връзката им през 2022 г.

ШЕФЪТ НА КЕЧА ПАК ГО ЗАГАЗИ: Тушират го с обвинения в сексуално експлоатиране!

Грант заведе дело през януари, твърдейки, че е била нападната и трафикирана от Макмеън.

Тя заведе делото във федералния съд на Кънектикът, след като Макмеън платил само 1 милион долара от 3 милиона долара, които обещал като част от споразумение за поверителност за връзката им.

Макмеън, който се оттегли като главен изпълнителен директор на WWE, след като Грант заведе делото, отрече обвиненията, твърдейки, че връзката им е била по взаимно съгласие.

WWE заяви, че никой от неговите ръководители не е знаел за обвиненията на Грант, преди тя да заведе делото си през януари.

Адвокатите на Макмеън твърдят, че Грант е написала на Макмеън „любовно писмо“, в което тя заявява, че е „влюбена с главно Л“.

ПРИМКАТА СЕ ЗАТЯГА: Секс аферата тушира шефа на кеча

Представители на Грант контрираха, че тя е била принудена да напише писмата.

Макмеън също твърди, че Грант, която е живяла в същата кооперация в Стамфорд, Кънектикът, се е промъквала късно през нощта в мезонета на тогавашния си шеф за секс, преди да се върне в къщата на бившия си годеник, разположена само на няколко етажа по-надолу.

През юли 2022 г. The Wall Street Journal съобщи, че Макмеън е платил повече от 12 милиона долара на четири различни жени за период от 16 години, за да им попречи да говорят за предполагаемо сексуално неправомерно поведение.