0

С лед урагана "Хелене", ураганът "Милтън" сега причинява брутални разрушения в някои части на САЩ. Загинаха хора, милиони са без ток, други нямат вече дом.

Торнадо помита Флорида!

ОЩЕ ПРЕДИ ДА ДОСТИГНЕ СУШАТА: Ураганът "Милтън" взе първите си жертви!

Трагедията на хората трогна топ певицата Тейлър Суифт и тя извади 5 милиона долара в подкрепа на засегнатите.

Само броени дни пък балканската турбофолк икона Лепа Брена демонстрира загриженост и съпричастност, зовейки за помощ за пострадалите от наводненията в родната ѝ Босна.

ТЪРСИ СПЕШНО ПОМОЩ: Лепа Брена плаче в мрежата: "Нямам вече време"! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Щедрият жест на Тейлър стана обществено достояние, след като Клер Бабино-Фонтено, главен изпълнителен директор на организацията за подпомагане Feeding America, благодари в X за нейната щедра подкрепа. 

„Този ​​принос ще помогне на общностите да се възстановят и възстановят и ще осигурят основна храна, чиста вода и консумативи на засегнатите от тези опустошителни бури “, се казва в изявлението.

Тейлър Суифт е дарявала големи суми пари няколко пъти след природни бедствия . Съвсем наскоро, след тежки бури с торнадо, тя бръкна в джоба си за възстановяването на американския щат Тенеси и дари един милион долара.

Пак от публикация на  става ясно, че примерът на Тейлър Суифт е подет и от други звезди - 1 млн. долара са дарили и Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, на които организацията изказва огромна благодарност.

Блейк Лайвли

 Блейк Лайвли
gettyimages

Райън Рейнолдс

 Райън Рейнолдс
Архив