0

П опфолк фуриите Преслава и Галена си стават все по близки след 10-годишна пауза в отношенията им. Както е известно двете певици са били първи приятелки преди да се превърнат в чалга звезди, живели са под един покрив и са си делили хляба. Но топлите им отношения се провалили след като и двете покорили българската сцена. 

@chalgabog #preslava #galena #friends #love ♬ original sound - ChalgaBog

Сега Галена и Преслава отново се качиха на една сцена и заедно забавляваха публиката с часове като пяха песни една на друга. Стана ясно, че Галена добре познава творчеството на Преслава и запява нейните песни без проблем дума по дума. Грандиозното събитие, събрало стотици хора е празникът на Варна, който завърши с грандиозна заря.

@popfolk.bg PRESLAVA x GALENA - От утре | LIVE #preslava #galena #popfolk #fyp #foryou #bulgaria #chalga #trend ♬ original sound - POPFOLK BG

 

 Освен това докато двете са на сцената Галена се раздава на макс като разхвърля косата си и тогава казва на Преслава, че й дава повод да я хване за косата, както и да я бутне от сцената.

@popfolk.bg PRESLAVA x GALENA | LIVE #preslava #galena #popfolk #fyp #foryou #bulgaria #chalga #trend ♬ original sound - POPFOLK BG

 

Това е втората им поява заедно на сцена, за първи път двете и Софи Маринова пяха на сватба, тогава Преслава разкри, че са си говорили  все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос причините, поради които са се отчуждили.