0

С мъртта на големия актьор Ален Делон даде началото на люта битка за наследството му, което се оценява на поне 150 млн. евро. Към трите му деца изненадващо се присламчиха и наследниците на Ари Булон, за когото се твърди, че бил тайно дете на актьора.

МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ХОЛИВУД: Арни позира за гейове, Слай танцува гол за $200!

Делон никога не потвърждава, че Ари е негов син, макар че приликата между двамата била поразителна. Ари бил роден през 1962 г. от певицата Нико, за която се твърди, че била любовница на Делон и забременяла от него. Ари умира от свръхдоза, но оставя две деца, които претендират, че са тайните непризнати внуци на Делон и настояват за ДНК експертиза.

Политиците

Драмата в семейството на Делон не е чак такава екзотика за френското общество. Едва след смъртта на френския президент Франсоа Митеран бяха огласени факти, че той имал тайна дъщеря. Мазарин Пинжо казва, че никога не е могла да му каже татко пред външни хора.

Митеран използвал цялата си власт, за да създаде таен свят за Мазарин подобно на някой шпионски филм. За нея бил направен таен вход в Елисейския дворец. Когато я докарвала колата на тайните служби, ѝ било заповядано да се крие и да ляга на задната седалка. Митеран отцепвал цели квартали, за да заведе дъщеря си на вечеря, но фотограф успява да ги снима и снимката взривява френското общество. Все пак, докато е жив, Митеран закриля любимото си тайно дете.

ЕДИН ХОД, НО ПЕЧЕЛИВШ: Певци пълнят джобове с песни еднодневки!

Малцина помнят, че на изборите в САЩ през 2008 г. кандидатът на демократите не трябваше да е Барак Обама, а сенаторът от Северна Каролина Джон Едуардс. Той беше абсолютният фаворит до момента, в който медиите не разровиха личния му живот и не откриха едно тайно дете.

Едуардс станал баща на дете от любовницата си Риел Хънтър. Но дори тази щета би могло да се преглътне от американския избирател, ако не бил фактът, че по същото време съпругата на сенатора Елизабет Едуардс не водила тежка битка с онкологично заболяване, която била отразявана обширно в медиите. Когато тайното бебе се родило, Едуардс не издържал и отишъл да го види, но там го чакали папараците. Той се паникьосал, побегнал и се заключил в хотелска тоалетна. Съвсем закономерно унизителната случка сложила точка на мераците му за Белия дом.

Това съвсем не е първият подобен скандал при демократите. Легендарният сенатор Джеси Джексън трябваше да признае, че и той крие тайна дъщеря. Джексън бе един от съратниците на Мартин Лутър Кинг и се бореше с Роналд Рейгън за президентското кресло в средата и края на 80-те години на миналия век.

ТЪМНАТА СТРАНА НА ЛЪСКАВИЯ ЖИВОТ: Звезди под властта на хапчетата!

Джексън забременил професорката по политология Карин Станфорд, която родила момиче, точно в разгара на втората си кампания за президент. Но тези скандали са нищо пред бурята, която разтърсва британското кралско семейство. През 1995 г. принцеса Даяна признава, че в средата на 80-те години на миналия век е имала интимна връзка с офицера от кавалерията Джеймс Хюит.

По онова време тя виждала съпруга си Чарлз само на протоколни събития. „Малката” подробност е, че през 1984 г. се ражда принц Хари. И до ден днешен има много съмнения кой е биологичният баща на принца. Източници от Бъкингам пък твърдят, че не е случайно, че Чарлз винаги е делял децата си и е бил по-хладен в отношенията си с Хари.

Актьорите

Легендата Чък Норис получил изненадващо писмо през 1993 г. Актьорът в този момент бил на върха на славата. Писмото било от жена, която претендирала, че е негова тайна дъщеря от мимолетна връзка, която е имал, докато е бил в казармата през 1962 г. Тогава той бил уж щастливо женен за Даян Холчек.

ЗАГЪРБИЛИ СПОРТНИ КАРИЕРИ: Звезди на косъм от медалите!

Актьорът след дълго колебание се съгласява на среща и в онзи момент всичко се преобърнало. „Разбрах в момента, в който я видях. Не ми трябваха ДНК тестове или други подобни глупости. Грабнах я и я прегърнах здраво”, пише той в автобиографията си.

Истински виртуоз в интимните връзки бил актьорът Хю Грант. Бракът му с модела Елизабет Хърли се разпада през 1995 г., след като Грант е спипан да прави секс на улицата с проститутката Дивайн Браун. Хърли си тръгва, но Грант продължава с безброй връзки.

През ноември 2011 г. е принуден да признае, че хостесата Тинглан Хонг е станала майка на негово тайно бебе. Те стават официална двойка и през следващата година се ражда второто им дете. Но палавият Хю не останал мирен.

Само три месеца по-късно продуцентката Анна Еберстийн му ражда още едно дете. Оказало се, че актьорът си поддържал таен двойнствен живот с две жени едновременно. Той не се спира и Анна му ражда още едно дете. Така за две години актьорът става баща на общо четири деца.

Еди Мърфи е по-известен като комик, но в живота му има и мръсна битка за бъдещето на неговото тайно дете. Мърфи имал интимна връзка с певицата от „Спайс гърлс” Мел Би през 2006 г. През 2007 г. се ражда Ейнджъл Айрис. Мел Би твърди, че това е тайната дъщеря на Мърфи. Актьорът отрича и се стига до грозна свада и съд. Все пак ДНК тест потвърждава, че Мърфи е бащата.

На 27 септември 1997 г. се ражда вторият син и общо четвърто дете на Арнолд Шварценегер от брака му с Мария Шрайвър. Само пет дни по-късно, на 2 октомври, се ражда тайното дете на Терминатора от извънбрачната връзка с икономката на семейството Милдред.

Тя кръщава детето Джоузеф Баена и в началото не казвала кой е бащата, но годините минавали и Джоузеф растял като същинско копие на Арни. Накрая Милдред признала и за Арни стоял въпросът дали да признае детето и да загуби брака си или да спаси брака и да загуби завинаги сина си. Арни избира детето и слага точка на 25-годишния си брак.

ДОКАТО СМЪРТТА ГИ РАЗДЕЛИ: Звезди крият до последно паралелни връзки!

Както повечето холивудски звезди и актьорът Оуен Нилсън, станал известен с филма си „Ловци на шаферки”, решил да влезе във форма и за целта си наел персоналната треньорка Каролин Лингвист. Покрай тренировките женената Лингвист забременява от актьора, който също бил женен. Ражда се тайно бебе, но Оуен не издържа, признава греховете си и обявява, че иска да е истински баща. Двамата с Каролин се събират, след като и тя минава през болезнен развод.

Музикантите

Легендарният китарист Ерик Клептън е успял да се омотае в невероятно кълбо от интимни връзки. Той има тайно дете от мимолетната си връзка с Ивон Кели. По същото време Клептън бил женен за първата си жена Пати Бойд. Ивон запознава Клептън с дъщеря му, когато детето било вече на шест години. Точно в онзи момент Клептън бил загубил при нелеп инцидент сина си Конър, който починал на четиригодишна възраст. Самият Конър също бил тайно дете на Клептън.

Той успял да отмъкне жената на бийтълса Джордж Харисън, но Пати Бойд така и не успяла да забременее. Клептън забърсва Лори дел Санто и тя му ражда син Конър. Пати Бойд изслушва търпеливо признанието на Клептън и му бие шута. Той се събира със следващата си жена Мелия и двамата решават да отгледат тайната дъщеря на Ерик Рут. Условието било да не споменава кой ѝ е баща. Но Рут не издържа и публикува пост в социалните мрежи на кого вика „татко”.

Том Джоунс в продължение на повече от 20 години отказва да признае, че има таен син. Изпълнителят на „Сексбомб” имал мимолетна връзка с Катрин Бекърли. След четиридневен сексмаратон с певеца тя забременява и ражда син Джонатан.

Том Джоунс отказва да признае детето, но съд го задължава да се подложи на ДНК тест за бащинство. Тогава певецът се съгласява да плаща месечна издръжка на момчето, дава еднократна сума на майката и отново казва, че не е бащата. „Тогава просто исках да убия много хора”, спомня си Джонатан пред Daily Mail.

НЕЖЕЛАНИТЕ ЗВЕЗДНИ ДЕЦА: Успешни знаменитости бягат от пропаднали родители!

Фронтменът на „Оейзис” Лиъм Галахар може да се похвали с цели четири деца от четири различни жени. За дълги периоди той е трябвало да държи в тайна децата си, тъй като не е бил женен за майките им. Първата му дъщеря Моли се ражда от връзката му с Лиса Мориш, докато бил уж щастливо женен за Патси Кенсит. От нея има син, но двамата се развеждат, защото се оказва, че Лиъм има тайно дете и от Лиса Горбани.

Вокалът на „Аеросмит” Стивън Тайлър винаги е твърдял, че дъщеря му Лив е любимото му дете. Пропуска обаче да каже, че той се запознава с Лив на доста късна възраст. Лив е плод на мимолетна връзка на Тайлър с модела Бебе Бюел през 1977 г. Бюел се жени за Тод Рюндген, който признава детето и му дава името си.

Но съдбата си знае своето. По време на участие на „Аеросмит” младо момиче се добира до сцената. Тайлър е вцепенен, скача да я опази от бодигардовете, които искали да я изхвърлят, гледа я втренчено няколко минути и я пита кои са родителите ѝ. „Винаги съм знаела, че имам някаква връзка с него, даже, като го гледах по телевизията, не можех да си обясня защо толкова приличам на него”, спомня си Лив.