0

С тарата максима, че най-сигурното място, където може да срещнеш любовта на живота, всъщност е работното място, важи с пълна сила за света на известните и богатите.

Дженифър Лопес и Бен Афлек са постоянно в обективите на медиите със своите събирания и раздели, бракове и разводи през последните 20 години.

Малко хора си спомнят, че първата среща между двамата става на снимачната площадка на екшън комедията „Трудна свалка” от началото на века. Афлек бил буквално поразен от огнения чар на Лопес.

КЛЕПТОМАНИЯТА НЕ ПРОЩАВА: Звезди крадат реквизит от снимачната площадка, артефактите красят домове и офиси!

Двамата изживяват изпепеляващ роман – събират се, разделят се, женят се, развеждат, докато накрая създават свои семейства, но старата любов не е хванала ръжда и 20 години по-късно отново се събират и се женят. 

Работа

Любовта спохожда на работното място и канадската актриса от български произход Нина Добрев. Нейната звезда изгрява в сериала „Интервю с вампир”. Заради сериала се мести да живее в САЩ, където споделя дома на своя партньор на снимачната площадка Иън Зомерхалдер.

Двамата обаче са затрупани с ангажименти и Добрев бие шута на актьора, когото заменя с олимпийския шампион по сноуборд Шон Уайт. Друга двойка екранни вампири също се събират в живота. Робърт Патисън и Кристен Стюърт пренасят любовта си от филма в личния живот. И когато всичко изглежда романтично до невъзможност, Кристен решава да кръшка на Патисън и вампирската двойка се разпада. 

Истински недостижим шампион по връзки на работното място е Джони Деп. Почти няма актриса, с която е играл и с която не се е обвързал. Всичко започва през далечната 1983 г., когато Джони се влюбва в човека, който го прави да изглежда красив на екрана. Той пада в краката на гримьорката Лори Ан Алисън.  Женят се през същата година, а бракът им оцелява по-малко от две години, защото Джони просто не е мъж за една жена.

До края на 80-е години той се сгодява цели два пъти, съответно за актрисите Дженифър Грей и Шерилин Фен. Връзките обаче били прекалено бурни, за да се стигне до брак. После предлага брак на партньорката си от „Едуард Ножиците” Уинона Райдър.

МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ХОЛИВУД: Арни позира за гейове, Слай танцува гол за $200!

По онова време тя е едва на 17 години, а Джони тръби, че е открил жената на живота си и дори си татуира нейното име. По-късно ще трябва да поправя татуировката, защото на снимачната площадка на „Деветата порта” среща френската актриса и певица Ванеса Паради. Женят се и имат две деца, но Джони си остава Джони. Още преди да се разведат официално, отново на снимачната площадка – този път на „Дневникът на пияндето”, той среща Амбър Хърд и двамата се вричат на скромна церемония. Разводът им е цирк.

Шампиони

Другият холивудски шампион по връзки на работното място е Брад Пит. Първата му е с Джулиет Луис, с която си партнира в „Твърде млада, за да умре”.

Брад постоянно повтарял, че иска да се оженят. Проблемът бил, че по онова време Джулиет била само на 16 г. Следващото завоевание на Брад била партньорката му в „Седем” Гуинет Полтроу.

Двамата се сгодяват и почти стигат до брак, но тогава на хоризонта се появява актрисата Дженифър Анистън, която го отмъква.

Двамата се женят и изглеждат, че са създадени един за друг, но тогава Брад хлътва по ослепителната Анджелина Джоли и се развежда. Двамата се срещат на снимачната площадка на „Г-н и г-жа Смит”. Женят се и имат три собствени и три осиновени деца. Разводът им се превръща в драма с глобални мащаби.

Връзки

Екзотичната актриса Пенелопе Крус среща Хавиер Бардем на снимките „Шунка, шунка”. Той много иска да я вкара в леглото си, но Пенелопе го отсвирва.

ШАРЕН СВЯТ: Самотни убийци дебнат известните!

Няколко години по-късно,киното отново ги събира в шедьовъра на Уди Алън „Вики и Кристина в Барселона” и искрата отново пламва. Женят се и имат стабилен брак и две деца. 

Пен Бадгли сметнал, че е срещнал жената на живота си, когато съдбата го събира с Блейк Лайвли по време на снимките на „Клюкарката”.

Двамата се сгодяват и повече от три години са лудо влюбени. Тогава обаче Блейк приема роля в „Зеленият фенер” и на снимачната площадка се влюбва в Райън Рейнолдс. По това време той е сгоден за колежката си Скарлет Йохансон, но избира Лайвли.

Двамата се женят и имат четири деца. Чак от втория опит решават да се вземат Кит Харингтън и Роуз Лесли. Съдбата ги събира по време на снимките на „Игра на тронове”.

Двамата са лудо влюбени на екрана и прехвърлят връзката си и в истинския живот. След края на снимките се разделят, но пет години по-късно отново се събират и се женят. 

ЗВЕЗДИТЕ ИМ ГОВОРЯТ: Знаменитости виждат извънземни!

Една от най-желаните холивудски актриси Натали Портман казва, че открила любовта на живота си на снимките на „Черният лебед”. Там тя среща френския актьор Бенжамен Милипийд. Портман била пред отказване от филма, защото изобщо не се справяла с балета, но Бенжамен оставал с нея след края на снимачния ден и търпеливо стъпка по стъпка ѝ помагал за ролята.

Филмът се превръща в хит, а двамата вдигат сватба. Портман кандидатства за френско гражданство, а той прави постъпки да приеме нейната религия – юдаизма.

Раждат им се две деца и когато хармонията е почти пълна – лъсва извънбрачна връзка на Бенжамен и Портман подава молба за развод.

Изненадващата мъжемелачка на Холивуд е актрисата Голди Хоун. Тя има безброй връзки с хора като Бил Хъдсън, Франко Неро, медийния магнат Чарлс Глас и дори бившия премиер на Пакистан Имран Хан.

Хоун се кротва едва когато вижда на снимачната площадка Кърт Ръсел. Двамата са заедно повече от 40 години. Друг модел за хармонична връзка са Рита Уилсън и Том Ханкс.

ГРОЗНА ХОЛИВУДСКА ПРИКАЗКА: Звезди минават през ада по пътя към славата!

Двамата се срещат през 1981 г. на снимките на филма „Доброволци”. Ханкс имал зад гърба си един неуспешен брак, но не се поколебал да поиска ръката на Рита. Тя обаче не се дала лесно.

Маргарита, както е цялото ѝ име, била православна християнка с баща българин и майка гъркиня. Поставя условие на Ханкс да се покръсти в православната религия. Той приема и оттогава двамата са неразделни.