0

Х оливуд се тресе от все по-нови и по-отвратителни разкрития, свързани с рапъра Шон „Пи Диди” Комбс. Последните обвинения към него са за изнасилване на малолетни момичета.

Пи Диди вдигна интереса към рапа у нас! (СНИМКИ)

Големият проблем е, че всички са знаели за неговите разюздани оргии, но никой не е обръщал внимание. Напротив, звезди като Леонардо ди Каприо, Аштън Къчър, Бионсе и други с готовност отивали на партитата на рапъра и са приемали поканите да отидат във ВИП стаите, където са се вихрели неописуеми оргии като проява на признание за висок статус в обществото.

Дебелака

Трудно е да се определи точният момент, в който порочните партита превземат Меката на киното. Твърди се, че за първи път нещата излизат от контрол в началото на 20-те години на ХХ в. Главно действащо лице бил Роско „Дебелака” Арбакъл. По онова време Дебелака бил най-ярката звезда на нямото кино. Той е първият актьор в историята, който подписва договор за невижданите дотогава един милион долара годишна заплата. Дебелака обичал да бъде ментор и давал уроци на прохождащи актьори и режисьори като Чарли Чаплин и Бъстър Кийтън. Но най-много от всичко Дебелака обичал да организира пищни оргии, на които всичко било разрешено. На партито в Сан Франциско на 5 септември 1921 г. обаче става нещо извънредно.

ДОКАТО СМЪРТТА ГИ РАЗДЕЛИ: Звезди крият до последно паралелни връзки!

Дебелака грабва актрисата Вирджиния Рап и я изнасилва брутално. Тя била пияна до козирката, а Дебелака я повлича из стаите, за да продължи започнатото. Четири дни по-късно тя умира в адски мъки. Патолозите установяват, че е насилена с бутилка от шампанско и е получила фатален кръвоизлив.

Дебелака отива на съд, но тогава той си купува истинска армия от възможно най-добрите адвокати. Следват цели три процеса, но и в трите случая съдебните заседатели не успяват да постигнат единодушна присъда и Дебелака се измъква. По онова време се е смятало съвсем в реда на нещата актрисите да обслужват сексуално богати клиенти и партньори. Всички мълчали, но на една Патриша Дъглас ѝ писнало да мълчи и да бъде изнасилвана отново и отново. Тя за първи път проговаря за тъмната страна на Холивуд, в която жените дори нямали имена, а просто номера. Така Патриша например била Момиче №27. Заради скандалните си разкрития тя била поставена в черен списък и никога повече не получила роля. Почти 100 години по-късно по нейния случай е сниман документален филм.

Мръсната истина за Холивуд била неудобна, защото редица богати и влиятелни мъже били сред клиентите на актрисите. Един от хората, които се възползвали от момичетата, бил самият Луис Майер, съсобственик и съосновател на студията „Метро Голдуин Майер“. Той бил известен с това, че на всяко парти държал на коленете му да седят млади девойки, които опипва.

АФЕРИ: Звезди крият тайни деца!

Една от жертвите на Майер е носителката на „Оскар” Джуди Гарланд. След като е изнасилена от него, тя изпада в тежка депресия, от която така и не се възстановява. Дори любимецът на всички жени Кларк Гейбъл не се спирал пред нищо. Той се възползвал от партньорката си в „Дивото зове” Лорета Янг. Тя забременява, но отказва да направи аборт. Ражда дъщеря Джудит, която крие в сиропиталище. Когато детето става на четири години, Лорета я прибира и я показва на Гейбъл, който признава детето, но казва, че то е плод на греховна любов. Истината за изнасилването излиза наяве едва след смъртта му.

Президентът

Изключителен любител на ласките на младите холивудски актриси бил президентът на САЩ Джон Кенеди. Той имал лекарско предписание да плува много заради стара травма на гърба. Кенеди правил разточителни партита в басейна на Белия дом. Той имал двама телохранители, които наричал Фидъл и Фадъл, които имали специална задача да следят жена му Джаки да не се появи изненадващо. Ако тя тръгнела към басейна, двамата имали заповед да използват всички възможни средства, за да я спрат. Най-известният гост на партитата без бански била Мерилин Монро.

ТЪМНАТА СТРАНА НА ЛЪСКАВИЯ ЖИВОТ: Звезди под властта на хапчетата!

Още през 70-те години на миналия век било изключително модерно 12-, 13-годишни деца да се привличат с обещания да станат модели, а всъщност употребени сексуално. Порочната схема се разкрива, когато са осветени подробности около партитата с девойчета на Джак Никълсън. Той с готовност отварял вратите на тузарската си къща в Ел Ей за любители на забранения плод. На 10 март 1977 г. обаче става беля. Режисьорът Роман Полански си избира 13-годишната Саманта Гейли. Обяснява ѝ, че работи за френското издание на Vogue и я прилъгва да позира гола пред камерата му. Следва изнасилване, но различното този път е, че детето се разприказва. Полиция и съд са принудени да се задействат. Полански е осъден, но успява да избяга от САЩ, преди да го отведат в затвора. 

Рокаджиите

Преди да дойде времето на рапърите, в Холивуд властвали рокаджиите. По време на техните концерти имало буквално тълпи от млади момичета. Най-много обвинения са фокусирани върху вокала на „Аеросмит” и баща на осем деца Стивън Тайлър. Срещу него е имало безброй обвинения в изнасилване, но две стигат до съда.

КРАСОТАТА НЕ ВИНАГИ ОЗНАЧАВА УСПЕХ: Чаровните грозници!

Джини Билино отказва да мълчи за оргиите на Тайлър и се разприказва пред People. Тя твърди, че е насилена на два пъти от Тайлър по време на див купон зад кулисите на концерт на „Аеросмит” през 1975 г. Тогава Джини била на 14 г., каквато била възрастта и на повечето от останалите момичета, от които се възползвал рокаджията.

Сходна е съдбата и на Джулия Холкомб, която била една от любимките на Тайлър. Тъй като била малолетна, през 1973 г. Тайлър убедил майка ѝ да му даде писмено съгласие да надзирава детето. Реалността била различна. Джулия била многократно дрогирана и изнасилвана. 

Звездата

Никой обаче не може да се мери с мощните запои и оргии на Чарли Шийн. Той купонясвал в компанията на десетки порноактриси и огромни количества наркотици. Плащал по 5000 долара на проститутка и записвал подвизите си. На 26 октомври 2010 г. Чичо Чарли надминава себе си и прави убийствена оргия в хотел „Плаза” в Ню Йорк. Той потрошава ВИП апартамента, а една от поканените старлетки успява да се затвори в тоалетната и вика полиция. 

ЗАГЪРБИЛИ СПОРТНИ КАРИЕРИ: Звезди на косъм от медалите!

Следва ерата на рапърите. Най-тежки са процесите срещу Ар Кели и Снуп Дог. И двамата имали навика да събират малолетни девойчета с обещания, че ще станат танцьорки в клиповете им, но всъщност били изнасилвани. С подобни обвинения е подгонен и бившият мъж на Ким Кардашиян, Кание Уест.

Той имал навика да ходи на купони, където си харесвал някое момиче, което дрогирал и изнасилвал. В повечето случаи домакин на тези партита бил Пи Диди. Срещу Уест има заведени няколко дела. В най-напреднала фаза е делото на Лорън Пишота, OnlyFans звезда, която започва разкритията срещу него.