0


Чудите се как ще ви се отрази август във физически, здравословен аспект, в емоционален и в делови план? Време е тогава да сверите часовника си с това какво вещаят звездите за всеки един представител от зодиакалния кръг и дали вашите лични планове са съвместими с биоритмиката ви за месеца. Определено късметлиите през август ще са Лъвовете. Те ще успяват да поддържат през цялото време много високи биоритмични вибрации. Козирозите пък трябва да си дадат време за почивка и релакс, защото добрият им тонус има нужда от презареждане. Това може да стане с подходящия диетичен режим, в който могат да се включат повече плодове и зеленчуци, и, разбира се, крайно време е Козирозите да започнат да спортуват.  


Овен
Август ви носи много запознанства и нови емоции. Внимавайте обаче някои от тях да не ви качат кръвното. Пресявайте похвалите на новите си приятели, защото някои от тях може да са около вас с намерение да ви създадат проблеми и да провалят плановете ви. Този месец пийте повече течности и не купувайте  ненужни вещи.  Старайте се да не вредите на здравето си, защото скалата на тонуса ви е малко спаднала.

Телец
През август ще имате проблем със запаметяването. Така че вземете  мерки, защото разсеяността ви може да е причина за спорове на работното място. Умората също си казва думата. Ако имате възможност, заминете на море или на планината. Внимавайте и не създавайте проблеми в личния си живот, защото трудно ще излезете от тях. Не си струва да съсипвате хармонията в отношенията си. Грижете се за здравето си.

Близнаци
Още от началото на месеца  сте заредени с нови сили. Начинанията  ви ще донесат очаквания успех и не след дълго мечтаното признание. Звездите позволяват, ако сте срещнали подходящия партньор, да вдигнете голяма сватба. Очакват ви предложения за нови пътувания. Не ги отказвайте, те ще подобрят тонуса ви. В края на месеца биоритмичната ви линия в графа памет и знания спада, така че се пазете от рисковани начинания, за да не съсипете постигнатото досега.

РАК
Внимавайте със склонността си да избухвате по-често през този месец. Август е  подходящ да прецените  хората от обкръжението си и най-вече тези, които са спечелили доверието ви. Така ще знаете дали между тях няма предател, който работи в полза на конкурентите или неприятелите ви и подронва не само авторитета ви, а и стабилната ви досега позиция. Този месец е отличен да почивате зад граница.
Лъв
Месецът ви носи много нови дарове. Успешни сте и биоритмичните ви вибрации са много високи. Имате шанс да наложите идеите си с лекота и да получите неочаквана подкрепа. Трудностите ще бъдат за вас предизвикателството, за да докажете способностите си, особено пред хора, с които сте се запознали скоро. Не проявявайте отмъстителност, ако ви засегнат на тема знания и умения. Осъществете набелязаните пътувания.

Дева
От значение в годината на Сатурн е през този месец да осъзнаете и коригирате грешките си, да преодолеете бариерите, които си поставяте сами. Отдадени сте на работата си и на собствените си проблеми, забравяйки, че живеете с хора, които също имат нужда от вашата подкрепа. Време е да допуснете до себе си нови партньори и приятели, които ще се отразят благодатно на тонуса ви.
Везни
През август ще имате нова възможност за професионална реализация и възход. Използвайте целия си чар в деловите си отношения. Обърнете обаче внимание на здравето си. На първо място спрете с прекомерната употреба на газираните напитки. Не пренебрегвайте също така семейството си, защото и там нещата в момента не са много добри.  

Скорпион
Горещият месец ви носи много добра биоритмична вибрация. Прозорливи и отлични в запаметяването ще сте. Използвайте месеца, за да завършите задачите, с които изоставате, но и да прекратите тези дейности или отношения, които вече не ви носят полза или са причината за неуспехите ви. Отделете повече време за релакс, защото системната преумора ще ви изиграе лоша шега.
Стрелец
Месецът ви носи невиждан успех. Късметът ще бъде с вас. Не бъдете обаче наивни, ако ви канят да инвестирате, не се предоверявйте на близките ви.  Работете само по вашите проекти и ако правите инвестиции, нека са свързани с тях. Можете да поставите ново начало в личния живот или да създадете семейство.

Козирог
Досаждате с исканията си, с критика за какво ли не. Тонусът ви е спаднал този месец, така че е време да го презаредите. Обърнете внимание на здравето си и отделете време за почивка. Заминете с близките си примерно на море. Няколко дни край вълните ще ви върнат в изходна позиция.

Водолей
Месецът ви носи възможности да преоткриете любовта в семейството. Така че не губете време, а стегнете куфарите и заедно с половинката заминете на планина. Там, сред дърветата и зеленината, ще покачите на макс всичките си биоритмични вибрации. В края на месеца не се отказвайте от започнатите задачи, особено ако са печеливши.

Риби
Самочувствието ви е ниско.  Податливи сте този месец на влияние, което може неочаквано да ви провали и да срине всичко, което сте постигнали до момента. Затова не чакайте и минута, а обърнете внимание на външния си вид и отношенията си с близките и колегите си.

Спортувай според зодията си

Овните  трябва да опитат  бойни изкуства, бокс и скално катерене. Телецът  предпочита  “леки дейности” като ходене, голф или градинарство. Близнаците  са най-добри при  джогинг, каране на колело, ски или аеробни упражнения. По този начин хората с тази зодия ще могат да запазят своите нива на нервна енергия под контрол. За Рак и Лъв са подходящи по-енергичните спортове като плуване и тенис. Девата е отличник във фитнес залата. Везните  имат бавен метаболизъм. Представителите на тази зодия не обичат интензивните физически упражнения и са склонни към по-заседнал начин на живот. Въпреки това те могат да бъдат много добри в тениса.  Скорпионът е най-добър при гмуркането. Стрелецът се чувства в свои води по време на скално катерене. Козирогът се увлича по  туризма, планинското катерене, тениса и голфа. Водолеят предпочита  волейбол и баскетбол. Рибите пък могат да се отдадат на воден балет.