0


Ако сте изпуснали момента да изненадате любимия за Свети Валентин, никога не е късно да му се реванширате. Стриптийз у дома е идеален подарък. За него не е нужен повод. Достатъчно е да имате желание и да развихрите въображението си. Разбира се, ако искате да сте перфектна, трябва да внимавате в детайлите, да ги подберете до най-малката подробност.

Детайлите
Идеалният стриптийз не е просто сваляне на дрехи на фона на някаква музика. Първото важно нещо за него е обстановката. Открийте най-подходящото място у дома, за да бъде изпълнението успешно. Трябва да имате достатъчно пространство, за да можете да се развихрите. Обикновено диванът е любимо място на половинката ви. Затова го позиционирайте там. Естествено, масичката не трябва да е непосредствено пред него. Разкарайте я, за да имате свобода на движенията. Бъдете на около метър разстояние от любимия, като от време на време се доближавате плътно до него.  Подберете светлината. Тя трябва да е приглушена, не само за да е романтично, но и да сте спокойна, че малките недостатъци на тялото ви няма да бият на очи. Свещите са идеален вариант, но е важно мястото на тяхното поставяне – да са далече от това на танца, за да не се наложи да прекъснете внезапно и да гасите пожар. Изборът на дрехи е ключов момент в успешното шоу.  Рокля с копчета, която бавно да се разкопчава, е идеален вариант. Ризата също е добър из­­бор.

Техниките
Обикновено дамите избират някое добре познато класическо парче. You Can Leave Your Hat on на Джо Кокър обаче вече е доста изтъркано. Отделете достатъчно време за избор на музика. Съобразете я с вкуса на половинката си.  Добър стриптийз може да се получи на всяко парче с ритъм. Подходящи за целта са  Justify My Love на Мадона, The Jack на AC/DC, Pour It Up на Риана.  


Пог­­ледът ви трябва да го привлече като магнит.  Затова гледайте го право в очите. Дрехите не бива да се свалят бързо, докосвайте тялото си, а когато той посегне към вас, го пернете през ръцете. Дръжте го в напрежение до последно.

Сутиенът трябва да повдига бюста, но не бива да е с прекалено много дебели подплънки. Важно е да бъде точно по мярка, да не стяга прекалено бюста или гърба. Гърдите не трябва да преливат отгоре или отстрани.

Чорапите. Най-секси са найлоновите чорапи с дантела, а за да не се смъкват, е хубаво да съдържат малко ликра.  
Жартиерите е добре да са  с метални закопчалки на колана, защото пластмасовите не захващат добре чорапите.

Прашки под бикините е трик, който приятно ще изненада половинката ви.

Обувките. Изпълнението на танца е по-важно, ако не можете да го направите с обувки на високи токчета, изберете ниски или изобщо ги махнете.