0

В ремето вече застудя и това поставя много предизвикателства пред кожата, особено на лицето, което за разлика от другите части на тялото е открито и е изложено на капризите на природата и времето.

Времето вече застудя и това поставя много предизвикателства пред кожата, особено на лицето, което за разлика от другите части на тялото е открито и е изложено на капризите на природата и времето.

Колкото и странно да звучи, през зимата основен враг за кожата на лицето е сухотата. Въпреки че вали сняг или дъжд, влажността на въздуха е по-малка, отколкото през лятото. Това се отнася в още по-голяма степен за въздуха в затворените затоплени помещения. Ето защо през зимния сезон кожата има повишена нужда от подхранване и хидратация.
За студените дни козметолозите на REFAN препоръчват да се използват кремове с хиалуронова киселина. Това се дължи на факта, че хиалуроновата киселина притежава изключителната способност да задържа вода близо хиляда пъти повече от собственото си тегло. Комбинацията между хиалуронова киселина и колаген в серията HYALURONIC ACID на REFAN хидратира в дълбочина, подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур.


За постигане на оптимален ефект се препоръчва  ежедневното използване на комбинацията от дневен и нощен крем за лице с хиалуронова киселина. Продуктите на REFAN са с нежна и деликатна текстура, която бързо и лесно се абсорбира от кожата и по този начин се постига нейната дълбока и трайна хидратация. Дневният крем за лице вече се предлага в нов, по-голям флакон от 50 мл, лесен за дозиране и употреба, за да може да се радвате на повече съдържание от продукта. Нощният крем съдържа и органично масло от арган, което допълнително подхранва кожата и подпомага борбата със стареенето.
Зимата поднася своите предизвикателства, но с козметиката HYALURONIC ACID на REFAN можете да се изправите пред тях и да се радвате на повече самочувствие със здрава, свежа и красива  кожа.