0

Г ласувах за европейска България, за еврозоната и за Шенген, за това да продължим нашето развитие, заяви кметът на София Васил Терзиев, който упражни правото си на глас в 118 Средно училище "Акад. Людмил Стоянов" в столичния ж.к. "Младост".

Той изрази надежда след тези избори да ни очаква малко повече стабилност. Терзиев призова хората да отидат да гласуват, както прави той на всички избори. Отнема 15 минути, а е основно наше право, което ако не упражним, няма как да искаме да живеем в по-добра държава, подчерта столичният кмет, цитиран от БТА.

Нека гражданите бъдат активни, да знаят, че всяко едно тяхно действие, като това да гласуват има голямо значение и не бива да се подценява, посочи Васил Терзиев. Според него не може да абдикираме от най-основното ни право и това е да участваме в изборите. Ако не ни харесват политиците, самите ние да се занимаваме с политика, ако ни харесват, да намерим кой да ни представлява, каза Терзиев. Със сигурност трябва да се участва в политическия живот и това да се гласува е от изключителна важност, подчерта кметът на София.