0

В брой 52 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” утре, 29 март, ще откриете:

На 61 тя се завърна в блестяща форма на червения килим. Наградите падат като круши в краката й, отвсякъде валят оферти. Това е сензационният рестарт на кариерата на Дженифър Кулидж.

Таня Макавойд от „Белият лотос“ или майката на Стифлър от „Американски пай“ - с който и от тези образи да я свързвате, я харесвате. Повече, отколкото самата тя се харесва. И това дълги години е бил проблем – ниско самочувствие, отказ да й се предлагат роли, различни от второстепенните.

Когато се насочила към киното, си мислела, че ще стане втората Мерил Стрийп. Мислела си, че може и да стане принцеса на Монако, но я изпреварили. Дженифър Кулидж – за мечтите, подигравките, самооценката, депресията, наркотиците. И силният дух да градиш кариера тогава, когато за много звезди тя приключва – в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“, което получавате всеки четвъртък. 

Не е необходимо да се пренасяте във времето, за да опитате този чуден хайвер от патладжан, който са сервирали на трапезата на цар Иван Грозни. Влизаме заедно, за да „откраднем“ рецептата от кухнята на филма „Иван Василиевич сменя професията си“. Младият съветски учен инженер-изобретател Шурик Тимофеев изобрети машина на времето, благодарение на която се телепортираха в 16-и век. А вие го правите с приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“.

Минути за здраве – 10 причини за постоянната умора; 5 признака, че остаряваме. 

За грешките на пациентите в начален стадий на остеопорозата – разговор на сътрудника на „Златно време“ д-р Румен Какарашев с инструкторката по йога Росица Петрова. 

Пренасяме се в градината – време е за засаждане на реколтата, на която ще се радваме само след няколко месеца. Журналистката Ралица Димитрова с любопитен материал за домати с люспа невидимка – нов сорт, разработен от института по зеленчукови култури „Марица“.

Журналистът Иван Георгиев ви казва кои са любимите места на самоубийците. Не правете като тях!
Пак той е авторът в любимата ви рубрика „Ретро спорт“, където разказът е за руска журналистка, вкарала Марадона в сексскандал. Кои други направиха като нея?

По време на Балканската освободителна война самарянка хвърчи над Одрин – как Райна Касабова разпръсква позиви от боен самолет – в ретро страницата на колегата ни Румен Жерев.
Още един акцент от броя на приложението „Златно време“ - всеки четвъртък с вестник „Телеграф“ - Българските служби в операция „Шпиономания“, след като д-р Радан Сарафов не опазил интимна тайна на Тато. Да, Тодор Живков е имал и такива!

И още:
- Десет практични съвета какво може да направите с яйчените черупки покрай Великден, а и не само, вместо да ги хвърляте на боклука

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!