0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 14-и декември, четвъртък, ще откриете:

Щастието не се поднася на тепсия – казва го Стояна Нацева, мотиватор и създател на академия „Щастлив живот“. Едно вдъхновяващо и изпълнено с енергия, сила и позитивизъм интервю с нея. 

В каква битка се готви да се хвърли Фърат Челик, коя е новата роля на Ирем Хелваджъоулу (Нефес от „Ти разкажи, Черно море“), каква амбиция има Гизем Караджа от „Пътят на Емир“ за най-новия образ, в който ще се вживее и къде прекара почивката си Йозгю Кая (Тюркян от сериала „Три сестри“) - както всеки четвъртък в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ ще намерите новини за любимите турски сериали, които следите.

Как се прави крем брюле с карамелена коричка – ще научите от любимата рубрика „В кухнята на...“, в която всеки път ви предлагаме рецепти от нашумели филми и сериали. Този път рецептата е от кухнята на ексцентричната французойка Амели Пулен.

Прелюбопитно четиво в „Златно време“ - за някои от най-големите исторически фалшификати.

Ще разберете кой е „спинкал“ в леглото на Жулиета... или пък не, защото прословутата къща във Верона по някое време е била хан.

Още нещо, което ще ви заинтригува – за какъв дявол им е бил на древните гърци да си купуват пот от атлети, с какво са стъргали задните си части, за какво прегрешение са наказвали с джинджифил в ануса и други подобни.

И още:

  • Как се лекува упорита кашлица с домашно сварен сироп от бонбони лукчета и индрише и други бабини съвети за простуда и вируси.
  • За кого скърби Кристиано Роналдо и по какво не би искал да прилича на баща си. 
  • Още седем съвета със 100-годишна давност, които звучат актуално и днес.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!