0

Д ен след спечелването на шампионската титла Лудогорец благодари на своите фенове за подкрепата. "Орлите" поздравиха и Саша Илич и футболистите на ЦСКА, като ги определиха като "достоен опонент".
От клуба обявяват, че ще запазят хигиена и няма да отговарят на "цялото цунами от декларации, опорки, клевети, откровени лъжи, среднощни постове в Инстаграм и т.н. и т.н."

Ето какво пише в сайта на българския шампион:

"Уважаеми, Лудогорци!

Няколко часа след спечелването на 12-тата поредна титла ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на ПФК Лудогорец ви благодарят за подкрепата през целия отминал сезон. Той не беше никак лек, но изживяхме заедно магически моменти в евротурнирите, спечелихме купата на България след дълго чакане и съвсем заслужено спечелихме шампионата. Благодарим ви, че през последните мачове, когато усетихте, че ни е трудно, повечето от вас се върнаха на стадиона и подкрепиха момчетата.

Срещу нас имаше достоен опонент в лицето на Саша Илич и момчетата му. Конкуренцията с тях ни даде възможност да видим грешките си, които бързо трябва да поправим. 

Мнозина от вас очакват да отговорим на цялото цунами от декларации, опорки, клевети, откровени лъжи, среднощни постове в Инстаграм и т.н. и т.н. През годините се убедихме, че е напълно безсмислено. Хвърлянето на кал по опонентите се е превърнало в национален спорт и ние ще се опитаме доколкото можем да пазим хигиена. Иначе статистиката е ясна и категорична: Отбори като Локомотив Сф, Пирин, Левски, ЦСКА 1948 ни взеха повече точки, отколкото прекият ни опонент ЦСКА. Цифрите са категорични.

Само Лудогорец!"

Междувременно от клуба информираха още, че награждаването за спечелената 12-а титла от Лудогорец ще се проведе в началото на месец юли. Разградчани ще вдигнат трофея след около месец, тъй като в момента футболистите са в кратка ваканция, а след това предстои подготвителен лагер. Клубът допълнително ще обяви детайли за церемонията по награждаването, която ще се проведе на стадион "Хювефарма Арена".

"От уважение към развоя на първенството в неговия край Лудогорец не беше планирал тържества за спечелването на титлата. Организацията за тяхното провеждане вече е в ход и скоро клубът ще обяви подробности", се казва в информацията на клубния сайт.