0

К асандра „Каси“ Вентура проговори за бруталния побой, който отнесла от бившия си рапъра Пи Диди през 2016 г.

БРУТАЛНО: Заснеха Пи Диди да бие бившата си! (ВИДЕО)

37-годишната R&B певица направи емоционално изявление в четвъртък, почти седмица след публикуването на ужасяващото видео.

Getty Images

Каси благодари на всички за подкрепата и призна, че все още се възстановява от преживяното.

ОБВИНЕНИЯТА НЕ СЕКВАТ: Бивша моделка съди Пи Диди - дрогирал я и я изнасилил!

„Благодаря ви за цялата любов и подкрепа. На моето семейство, приятели, непознати и тези, които тепърва ще срещам“, каза Каси.

ПОЧЕРНЯ ОТ ПОЛИЦИЯ: ФБР и Вътрешна сигурност нахлуха в къщите на Пъф Дади! (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Изливането на любов създаде място за моето по-младо аз, където да се установя и да се чувствам в безопасност сега, но това е само началото. Домашното насилие е ПРОБЛЕМЪТ. Това ме превърна в човек, който никога не съм мислила, че ще стана. С много упорит труд днес съм по-добре, но цял живот ще се възстановявам от миналото си. Благодаря на всички, които отделиха време да се заемат сериозно с този въпро. Единствената ми молба е ВСЕКИ да отвори сърцето си за жертвите. Изисква се много сърце, за да кажеш истината от ситуация, в която си бил безсилен. Подавам ръката си на тези, които все още живеят в страх. Протегнете ръка към хората си, не ги отрязвайте. Никой не трябва да носи тази тежест сам. Това пътуване никога не свършва, но тази подкрепа означава всичко за мен. Благодаря ви“, категорична бе певицата.

НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: Пъф Дади оркестрирал убийството на Тупак!

На 16 май бяха публикувани кадри от камери за наблюдение, показващ как Диди жестоко удря, рита и влачи Каси през лобито на хотел.