0

М узикалният магната Пи Диди е подложен на нова атака. Този път от бивша моделка, която твърди, че рапърът ѝ предложил светло бъдеще, но стигнала само до спалнята му.

БРУТАЛНО: Заснеха Пи Диди да бие бившата си! (ВИДЕО)

Кристъл Маккини твърди в ново съдебно дело срещу музиканта, че през 2003 г., когато тя била само на 22 години, била поканена на Седмицата на мъжката мода в Ню Йорк. 

Там тя се запознала с Шон Комбс и била поканена в студиото в дома му.

ЗАГЪРБИ ДЪЛГОГОДИШНО ПРИЯТЕЛСТВО: Аштън Къчър бяга като дявол от тамян от драмата с Пи Диди

След като пристигнали в имението му Диди и негови колеги започнали да пият и да пушат трева. Тя си дръпнала малко, като по думите ѝ "тревата била много силна" и започнала да се чувства все едно лети. Маккини  твърди, че тревата не била чиства и била смесена с някакви наркотици.

МЪКИТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ: Мъж обвини рапъра Пи Диди в сексуално насилие

След това Диди настоял тя да го последва в тоалетната, където със силна започнал да я целува и ѝ наврял главата между краката си, като ѝ заповядал "да го лапа".

Кристъл твърди, че отказала, но Шон ѝ натиснал глава и я принудил да правят орален секс. 

ИЗНЕНАДА: Принц Хари се оказа замесен в дело за секс трафик!

Следващото нещо, което помнела било как се буди в такси, осъзнавайки, че е била изнасилена. В съдебните документи получени от TMZ, обаче, не се посочва дали е било само орално или е имало и дуг вид селс, докато е била в безсъзнание.

"ВОЕННА СИЛА" И "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ": Диди наруши мълчанието си за обиските!

По думите впоследствие била изхвърлена от модната индустрия, депресирала се и опитала да се самоубие през 2004 г.

ПОЧЕРНЯ ОТ ПОЛИЦИЯ: ФБР и Вътрешна сигурност нахлуха в къщите на Пъф Дади! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Сега, след като Кристъл видяла съдебните дела заведени срещу Комбс, решила да не си мълчи за преживяното от нея и "знаела, че има моралната отговорност да нададе глас".