0

Т ова е и първата снимка на 47-годишният актьор с 27-годишния модел, съобщава DailyMail, който публикува ексклузивните фотографии, заснети на парти в Ню Йорк. На кадрите актьорът е облечен в черна риза с къс ръкав и черна бейзболна шапка, а Джиджи носи къс бял топ и широки дънки. Те са седнали един срещу друг, разговаряйки в разгара на шумния купон. В един момент двамата дори се хващат за ръце, съобщава британският таблоид.

Източник, близък до двойката, каза, че те се срещат, но не бързат да задълбочават нещата. Двамата са имали както самостоятелни срещи, така и няколко пъти са били в обща компания, но към момента не може да се каже, че са двойка.

Леонардо ди Каприо е известен с това, че до ден днешен е заклет ерген. Носителят на Оскар обича дългите връзки, които обаче никога не завършват с брак. 99% от бившите приятелки на актьора са манекенки, а сред тях са Жизел Бюндхен и Бар Рафаели.

Джиджи Хадид пък имаше дълга връзка с певеца Зейн Малик. Дамата имат и дъщеричка на 2 години. По-рано този месец се появиха слухове, че новото гадже на Лео е украинската манекенка Мария Берегова. Това обаче така и не се потвърди.