0

"Mercedes-Benz CLK350" на Бритни Спиърс от 2006 г., който веднъж бе наречен "най-опасният автомобил в Лос Анджелис" се продава, информира "Daily Mail".

КАКВИ ГИ ВЪРШИ?! Бритни Спиърс се накълца с нож (ВИДЕО)

През 2007 г. изпълнителката често шофираше колата и имаше навика да минава на червено, за да избегне папараци, което съвсем неслучайно я доведе до катастрофа. От 2011 г. той е изложен в автомобилния музей "Volo" в Илинойс, а сега е обявен за продажба, цената му е 70 000.

getty

Освен с бившия си знаменит собственик, колата се слави и с това, че е една от най-фотографираните на всички времена. Почти толкова известна, колкото и самата Бритни, която се возеше в нея по нощите преди 16 години. Това е и същият автомобил, в който бе засичана да сменя пелените на сина си, когато беше бебе край пътя. Кабриолетът е участвал и в сблъсък с друга кола на паркинг през годините. 

.

 .
getty

Междувременно очаква се всички тези инциденти, както и времето, през което е била под опека, да бъдат обсъдени в предстоящата мемоарна книга на певицата, озаглавена "The Woman in Me". Издаването й е насрочено за 24 октомври. Освен преживяванията й по пътя, книгата ще обхване и брака на Бритни със Сам Асгари, както и по-ранни връзки, които е имала, съобщава Dir.bg. Тя иска това да е моментът, в който да говори пред света, да разкаже своята версия на историята и да оправи нещата, според източник на изданието "Page Six".

ВКЛЮЧВАНЕ ОТ МИНАЛОТО: Бившият на Бритни Спиърс иска повече пари за издръжката на децата

"Ще говори за много хора, били част от живота й, както и за минали връзки... все неща, за които не е имала шанс през годините", допълва.