0

50 Cent заведе дело за клевета срещу бившата си Дафни Джой, след като тя обвини рапъра, че я е изнасилил и упражнил физически тормоз.

Рапърът твърди, че моделката го обвинила, защото подал молба за попечителство над 11-годишния им син, след като тя бе обявена за проститутка в делото срещи Пъф Дади

ИГРАТА ЗАГРУБЯ: Бившата на 50 Cent го обвини в изнасилване!

В иска Къртис Джаксън посочва, че публикацията на Джой в Инстаграм е нанесла щети на бизнес репутацията му, делото за попечителство над детето и имало получил множество омразни коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy)

Рапърът изпратил писмо на бившата си, настоявайки тя да премахне публикацията и да оттегли изявлението си.

Тя обаче отказала, а нейните адвокати поискали милиони долари и Дбексън да се откаже от битката за попечителство, за да премахне поста.

"ВОЕННА СИЛА" И "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ": Диди наруши мълчанието си за обиските!

50 Cent нарече това „изнудване“. Той иска 1 милион долара обезщетение и съдебна заповед Джой да премахне публикацията и да се въздържа от други клеветнически коментари за него.

СТАВА ЗАРАЗНО: Петканов отприщи вълна - и 50 Сent спира секса!

В изявление до Page Six, адвокатът на рапъра каза: „Въпреки че получи достатъчно възможности да оттегли фалшивото и злонамерено обвинение, г-жа Дафни Джой позорно избра да се намеси във връзката на 11-годишния си син с неговия любящ баща, като лъжливо го нарече „изнасилвач“.