0

П рез настоящата година официалният вносител на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България - компанията „Мото-Пфое”, навършва 30 години. Основана през 1991 година, това е най-дългогодишната фирма на автомобилния пазар в България. Юбилеят е доказателство за стабилното и прогресивно развитие на компанията, благодарение на лоялността и задоволството на клиентите от портфолиото и качеството на предоставяните им услуги.

През настоящата година официалният вносител на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България - компанията „Мото-Пфое”, навършва 30 години. Основана през 1991 година, това е най-дългогодишната фирма на автомобилния пазар в България. Юбилеят е доказателство за стабилното и прогресивно развитие на компанията, благодарение на лоялността и задоволството на клиентите от портфолиото и качеството на предоставяните им услуги.

Празникът си „Мото-Пфое” отбелязва с епично шоу на колела в 14 града на страната. За гостите на пътуващото изложение това може да се превърне в събитието на лятото. Най-новите и интересни автомобили от четирите марки Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover пристигат при своите клиенти и почитатели в най-големите градове, за да демонстрират модерни технологични решения от настоящето и смел поглед към бъдещето на мобилността.

За някои от моделите това е и премиерата им в Източна Европа, тъй като българските фенове са първите в региона, които ще могат да се докоснат до първия изцяло електрическия Ford Mustang Mach-E и най-продавания спортен автомобил в света в пистова версия – Mustang Mach 1. Дебютът си в България правят още американският луксозен всъдеход Ford Explorer, преобразен в Plug-in Hybrid и спортният кросоувър Ford Puma, който предпочита завоите.

Шоуто на колела под надслов „30 години Мото-Пфое“ ще изненада и с премиум автомобили в портфолиото на компанията. Ценителите ще се срещнат с авангарда в сигурността и хибридните технологии от Volvo, новата гама спортни и красиви модели на Jaguar, както и луксозните всъдеходи Land Rover, които могат да стигнат до всяка точка на света.

В пътуващото изложение участват истински уникални автомобили. Всички желаещи да открият тяхната обща мощ от над 5000 конски сили, могат да регистрират участието си на електронния адрес https://roadshow30.motopfohe.bg/ и след това да се отбележат на място. Така те си гарантират и участие в томболата за големите подаръци и награди.

След края на пътуващото шоу ще се изтегли жребий за 20 оригинални сувенира от Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, шест уикенда с тест-драйв с авангарден електрифициран автомобил и 3 ваучера за двама за спа-уикенд в 4-звездния хотел „Белведере Холидей Клуб“ в Банско с новия Ford Kuga. По случай празника на компанията „Мото-Пфое” по време на изложението на място също ще има награди за гостите.

Пътуващото шоу „30 години Мото-Пфое“ вече започна в София, на площад „Княз Александър I Батенберг“ и ще продължи до 19:30 часа на 4 август в Хасково. Жителите и гостите на столицата имат възможност да разгледат автомобилите до 19:30 часа на 20 юни, след което идва ред на Пловдив – от 22 до 24 юни в комплекса на „Мото-Пфое” на входа на града.

Следват Стара Загора на 26 и 27 юни в парк „5-ти октомври”, Бургас на 29 и 30 юни в Морската градина около паметника „Пантеона” и Варна от 2 до 4 юли на паркинга на „Делта Мол” на бул. „Сливница” 185. След това пътуващото изложение поема в посока Добрич на 6 и 7 юли пред паметника на Хан Аспарух и продължава към Русе на 9 и 10 юли на паркинга на магазин „Метро”.

Следват градовете Велико Търново на 12 и 13 юли в комплекса на Ford, Габрово на 15 и 16 юли на паркинга на спортна зала „Орловец”, Монтана на 25 и 26 юли на площад „Жеравица”, Благоевград на 28 и 29 юли в комплекса на Ford на главен път Е-79.

Последните два града, в които ще бъдат представени уникалните автомобили Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, са Смолян на 31 юли и 1 август пред Родопски драматичен театър „Николай Хайтов” и Хасково на 3 и 4 август на площад Общински.