0

С ексапилната Меган Фокс направи драматично признание за външния си вид. Звездата от „Трансформърс” години наред е пръскала десетки хиляди долари за безброй корекции по лицето и тялото си. Неслучайно една от най-желаните професии в САЩ е пластичен хирург на звездите в Лос Анджелис.

ТАЙНАТА НА ХОЛИВУДСКАТА МЛАДОСТ: Хванаха Дженифър Анистън и Сандра Бълок при пластичен хирург (СНИМКИ)

Най-добрите хирурзи Тери Дюброу и Пол Насиф имат в банковите си сметки десетки милиони долари, натрупани от звездни клиенти. Най-настоятелните са топмоделите, които искат на пръв поглед незабележими корекции.

Съвършенство

Бела Хадид изглежда съвършена на подиума, но красотата й не е съвсем реална. „Съжалявам, че не запазих носа на предците ми”, казва тя в интервю за Vogue. Още на ранна възраст тя започва да помпа скулите си с филъри. „Човек не може цял живот да изглежда, както е изглеждал на 13 г.”, казва тя.

ЗАГАЗИ ГО: Страшна болест мъчи Бела Хадид

На по-късна възраст тя решава да се откаже от филърите, но публиката пак не вижда истинското й лице. „Всичко е илюзия. Използвам обикновени лепенки, които правят лицето ми да изглежда така, сякаш съм си правила лифтинг”. 

Риалити звездата Ким Кардашиян е напълнила устни, скули, гърди, а освен това е удължила миглите си. Повдигането на клепачите, за да добият очите т.нар. котешки вид, в Холивуд струва от 3000 до 5000 долара.

Лифтингът, който издължава страните и се получава илюзията, че изчезва линията на косата, е една от най-скъпите процедури и струва около 100 хил. долара. Точно тази пластична операция прави певицата Ариана Гранде, за да изглежда съвършена. 

Много са феновете на липосукцията, но малцина си признават, че магическото вталяване е в резултат на операция. Актрисата Ейми Шумър е откровена до болка и почти предаваше на живо от операционната по време на собствената си процедура по изсмукване на мазнините. „Когато две години и половина след раждането още не можеш да си влезеш в банския, а наближаваш 40-те, опциите са силно ограничени,” пише Шумър в Инстаграм. 

ЗЛАТНО СЪРЦЕ: Звезди даряват тайно за благотворителни каузи

Бившата вокалистка на Дестинис Чайлд Кели Роуланд казва, че едва е дочакала да навърши 18 г., за да си сложи по-големи цици. „Вярно е, че съм изкуствена, но поне съм готина“, споделя тя. 

По природа не бях красива и бях принудена да направя някои корекции, за да се доближа до собствения си идеал за красота”, казва в интервю за CBS легендата на кънтри музиката Доли Партън. Тя си е сложила силикон в пазвата, направила си е лифтинг на лицето, а отделно от това си е коригирала веждите и клепачите. 

Актрисата и бивша Мис САЩ Ванеса Уилямс признава, че е пристрастена към инжекциите с ботокс. „Първия път зверски болеше и се зарекох, че няма да го повторя никога повече, но след няколко седмици гримьорката ми каза, че имам нужда от ново освежаване”. Оттогава тя се боцка на всеки три месеца. 

Филъри

Кейти Пери признава, че редовно прибягва до филъри в скулите и под клепачите. „Препоръчвам го на всеки, решава отраз проблема с тъмните околоочни кръгове. Хората казват, че съм фейк, но на мен не ми пука”, казва Пери. 

В интервю пред People Тайра Банкс признава, че си е коригирала носа и си е присадила коса. „Да, признавам си. Чувствам се длъжна да кажа истината”, казва тя. В Ел Ей присаждането на коса струва минимум 10 хиляди долара. 

Бритни Спиърс признава пред InStyle, че има комшия пластичен хирург. Става дума за известния специалист Радж Нодиа, който на два-три месеца й прави „магийки”. Най-видните са корекциите в устните й. 

FOREVER YOUNG: Звездите, които отказват да остареят!

Пред същото издание бившата звезда на модния подиум Синди Крофърд казва, че също прибягва към ботокса. „Няма какво да се лъжем. След определена възраст кремовете не вършат работа”, казва тя. 

Рапърката Карди Би е оперирала задните си части. Тя дори се е подложила на диета, за да напълнее, след което мазнините да се извлекат с липосукция и после да се инжектират в задника. „Бях отчаяна. Много исках по-голям задник. Бях готова на всичко”, казва рапърката. Към тази процедура тя добавила още няколко корекции, включително силикон в гърдите, лифтинг и корекции на клепачите. 

„Ям само екологични храни”, казва в интервю за BAZAAR Гуинет Полтроу и уточнява, че се страхува от инжекциите с ботокс, но не пропуска да опъне бръчки с лазерни процедури. 

Инжекции

„Много е странно, защото не можеш да правиш гримаси и да мърдаш лицето си както обикновено”, казва в интервю за La Repubblica Никол Кидман, която заличава следите на времето с вездесъщия ботокс. 

Звездата от сериала „Приятели” Лиса Кудроу казва, че е коригирала почти всичко в себе си. Тя си е направила клепачите още когато е била ученичка на 16 г. „Беше лятната ваканция. Когато се върнах в клас през есента, нямаше следи от интервенцията.” 

„Опитвала съм всичко - филъри, ботокс, липосукция, пластични операции“, казва в интервю за The Telegraph актрисата Джейми Лий Къртис. 

Анджелина Джоли споделя за New York Times, че има силиконови импланти след претърпяна двойна мастектомия. „Технологиите много напреднаха и човек може да се почувства красив и секси дори след такава намеса”, казва тя. 

ШЕВ И КРОЙКА: Анджелина Джоли дебютира като дизайнер на Оскарите (СНИМКИ)

„Ако искам, ще си присадя цици на гърба и не ми пука дали това ще хареса на някого или не”, казва певицата Шер пред АВС. Тя признава, че има много корекции, но те са далеч от тези, които й се приписват. „Не съм си вадила ребра и не съм си правила лифтинг на задника”, уточнява тя. 

„Малко съм пипнала брадичката, махнах торбичките, леко коригирах врата и очната линия плюс още няколко дребни неща, но досега не съм чула някой да се оплаква от начина, по който изглеждам”, казва легендарната Джейн Фонда.

Врачка жени Шакира за спортист

Известната врачка от кубински произход Махони Виденте предрече, че певицата Шакира ще се ожени отново още през тази година. 

Шакира не вярва, че ще намери любовта след Пике

Виденте е известна с предсказанията си за певицата, които впоследствие са се сбъднали. Тя позна разпада на брака й с футболиста Жерар Пике, както и че Шакира ще напусне Испания и ще се установи в САЩ. 

Гадателката огласи своята прогноза за мимолетна връзка с известен актьор и в интерес на истината колумбийката имаше закачка с Том Круз, която бе много кратка. Виденте предрече, че човек, който обича автомобилите, ще поиска Шакира и наистина тя бе упорито ухажвана от световния шампион на Формула 1 Люис Хамилтън. Виденте прогнозира, че мъжът до Шакира ще е спортист, но няма да е Хамилтън. В интерес на истината певицата се вижда с бившия състезател по американски футбол Джулиан Еделман, който е значително по-млад от колумбийката. Според Виденте Шакира ще стане майка за трети път и ще роди момиченце от Еделман.

Джей Ло заплю асистентката си

Дженифър Лопес си навлече гнева на много от феновете си с неприятна постъпка спрямо личната си асистентка. 

Във видео, което за отрицателно време стана вирусно, се вижда как певицата се разхожда по улиците на Ню Йорк. Тя дъвче дъвка, в един момент привиква асистентката си и плюе дъвката си в ръката й.

Жената първоначално се стряска, но след това притичва до близкото кошче за боклук. Според злостните коментари под клипа звездата сметнала за прекалено унизително да ходи и да изхвърля дори собствения си боклук.

СКАНДАЛИТЕ ВДИГАТ ХОНОРАРИТЕ: Риана пее на уше за $8милиона!

В последните месеци имиджът на Лопес бе сериозно разклатен. Тя вече не може да разчита на безусловната любов на феновете и няколко концерта от последното й турне бяха отменени заради слаб интерес към билетите.

Мъжът на Жизел Бюндхен избрал кариерата пред семейството

Манекенката Жизел Бюндхен коментира пред Си Ен Ен, че се развела с Том Брейди не заради трети човек, а защото той постоянно избягвал да прекарва време у дома и предпочитал тренировките.
Постепенно станал най-възрастният активен състезател по професионален футбол.

„Понякога мъжът и жената вървят заедно в една посока, но в друг сучай, какъвто беше нашият, се разделят“, коментира топмоделът. Интересно е, че Брейди слага точка на кариерата си веднага след развода.