0

З вездните бракове много често предлагат на публиката захаросана холивудска приказка за щастливи и влюбени хора, които впоследствие стават приказни родители на прекрасни деца. Но идва и моментът на изтрезняването и раздялата, последвана от развод и война за общите деца. 

Така Брад Пит и Анджелина Джоли бяха двойка за пример. Те имат общо шест деца, от които три са осиновени. Звезди още от раждането им, за първите официални снимки на новородените бяха платени седемцифрени суми в долари. Но двойката се разпадна и стигна до шумен развод.

КРАСОТА НАЗАЕМ: Пластични хирурзи трупат пачки от суетни актриси!

През последната седмица стана ясно, че Джоли прави всичко възможно да смачка Пит, като за целта тя дори инструктира децата да не играят, когато са на редовни свиждания с баща им. Бодигардовете на майката били инструктирани и заплашвани да следят стриктно за забраната за контакти. Един от адвокатите на Пит се оплака пред usmagazine.com, че екипът на Джоли ги засипва с жалби и молби за уточнения. Тактиката на актрисата е да протака процеса, докато междувременно дава безкрайни интервюта как Пит системно ѝ посягал, включително пред очите на децата.

МЪКИТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ: Руски олигарх заплашва Брад Пит!

Но тази схема започва да се пропуква, след като Шайло, най-голямата биологична дъщеря на двойката, обяви, че този месец навършва 18, решенията вече ще бъдат нейни и смята да се премести при баща си.

Юмруци 

Жертва на мръсни номера стана и звездата от сериала „Д-р Хаус” Оливия Уайлд. След като бракът ѝ с британския режисьор Джейсън Судейкис се разпада, започва войната за двете им малки деца – Дейзи и Отис. Първоначално Оливия смятала, че има споразумение да си поделят времето с децата, които трябвало да завършат учебната година през 2022 г. в САЩ и после да заминат за Англия. Не така мислел Джейсън, който пробва да ги открадне.

ГРОЗНА ХОЛИВУДСКА ПРИКАЗКА: Звезди минават през ада по пътя към славата!

Самата Оливия получава обикновен плик с документи за подпис, докато е на снимачната площадка за поредния си филм. Планът бил да подпише в бързината съгласие децата да напуснат страната. Актрисата се усетила в последния момент и парирала атаката, но това не бил краят, пише Daily Mail. Судейкис пуска жалба за ниския морал на Оливия.

Там се цитира дъщеря ѝ Дейзи, която казва, че така и не може да изгледа нито един филм на майка си, защото лентите на Уайлд били пълни с голи сцени, а Дейзи била само на 10 г. Судейкис допълнително натопил Оливия, че се натискала с гаджето си – певеца Хари Стайлс, пред децата. Когато и това не дало резултат, Джейсън се вдигнал, отишъл в дома на Оливия и набил с юмруци Хари. 

Пари

При сходни обстоятелства актрисата Хали Бери пробва да отвлече дъщеря си Нала от нейния баща Габриел Обри. Бери искала да отведе момичето във Франция, където да живее заедно с новия мъж в живота ѝ – актьора Оливие Мартинес. Повод дал злополучен семеен празник.

Обри цъфнал навръх Деня на благодарността в къщата на Бери. Двамата мъже си спретнали бой пред очите на детето. В крайна сметка Бери не успява да изведе дъщеря си от САЩ.
Тежка и мръсна битка за своите деца трябваше да води и певицата Бритни Спиърс.

КЛЕПТОМАНИЯТА НЕ ПРОЩАВА: Звезди крадат реквизит от снимачната площадка, артефактите красят домове и офиси!

При развода си с Кевин Федерлайн тя иска пълните права. Впоследствие тя се съгласява на съвместно попечителство, за да могат децата да виждат баща си, но не предполага какво ще ѝ се случи. Федерлайн изчаква Бритни за пореден път да се напие до припадък и атакува. Тя е затворена в психиатрия, а той прибира двете деца. Не го прави съвсем безкористно. Пуска жалба в съда с претенция богатата и безотговорна Бритни да му плаща щедра издръжка. Певицата се съгласява да плаща по 40 хил. долара месечно, за да ги вижда. 

Фризьорка 

Фризьорката Тамека Фостър забогатява, като успява да оплете рапъра Ъшър. Двамата се женят и Тамека ражда две деца, но тя имала и други планове. Завежда дело за развод, като междувременно се оплаква, че тя и децата редовно ядат бой, а рапърът мърсува с детегледачката. Делото се проточва цели три години. На Ъшър му писва и буквално купува Тамека. Фризьорката получава къща в съседство с бившия си, лъскава кола и купчина пари. Моментално забравя за оплакванията от тормоз и побой. 

Кошмар

В истински кошмар се превърнал бракът на Мелани Браун, по известна като Мел Би, от момичешката банда „Спайс Гърлс”. Тя се омъжва за продуцента Стивън Белафонте и му ражда дъщеря Мадисън. Детето още не било навършило годна, когато Стивън започнал ежедневно да пребива Мел. Тя решава да избяга, но тогава с ужас разбира, че мъжът ѝ е оставил банковата ѝ сметка на нула. Принудена е да избяга при майка си и да живее в нейното бунгало. Белафонте се съгласява да ѝ даде детето, ако тя оттегли всички жалби срещу него. За „услугата” иска 350 000 долара на ръка и по пет хиляди долара на месец за издръжка. Мел плаща и получава детето. 

Кошмарна била битката и на Шарън Стоун за родителските права на сина ѝ Роан с втория ѝ съпруг Фил Бронстейн. Актрисата получава призовка веднага след премиерата на култовия ѝ филм „Първичен инстинкт”. Обвиненията били за нисък морал и увреждане интересите на детето.

СКАНДАЛИТЕ ВДИГАТ ХОНОРАРИТЕ: Риана пее на уше за $8милиона!

Съдията попитал малкото дете дали е наясно, че майка му участва в сексфилми, и за пример е дадена сцената с кръстосването на краката. „Опитах се да обясня, че всъщност аз не се чу*ам с Майкъл Дъглас. Това е филм, ние ходим на работа, играем си ролите и т.н., но така и никой не ме чу”, казва тя пред People. Отнемат ѝ детето и Шарън спира да се храни. Спасяват я в последния момент, като я приемат в болница и я слагат на системи. Но никога не получава правата над сина си, днес вече възрастен мъж.

Цели два тежки развода и истински войни за деца има актьорът Чарли Шийн. Познатият като чичо Чарли от сериала „Двама мъже и половина” първо бил женен за Дениз Ричардс, от която има две дъщери. Пристрастен към алкохола и секса с проститутки, бързо приключва брака си.

Дениз спечелила с лекота делото, а Чарли бил осъден да плаща солена издръжка. През 2021 г., когато и второто му дете навършва 18 г., той сметнал, че се е издължил. Не така мислела Дениз, която завежда иск вече пълнолетните деца да продължават да получават пари. Шийн има още един брак – с Брук Мюлер, от която има близнаци. Чарли решава да ѝ бие шута и това изглеждало лесно, тъй като Мюлер била наркоманка, която почти не изтрезнявала. Но тя изненадващо контраатакувала и извикала полиция в дома на Чарли. Там сащисаните полицаи открили, че грижите за децата били поверени на две проститутки, наети от актьора.