0

А нна-Мария Чернева, която стана популярна покрай сериала на NOVA „София, Ден и нощ“ и редицата спечелени конкурси за красота, разходи пет рокли по червения килим в Кан. 

Моделката и актриса за първи път посети филмовия фестивал, но отсега е предвидила в програмата си за другата година отново да бъде част от звездното събитие, този път си обещава да бъде много по-подготвена. Покана за Кан Анна-Мария имала от дълго време.

ДА Й Е ЧЕСТИТО: Анна-Мария заби боец! (СНИМКИ)

“До последния момент не знаех дали ще пътувам или не. Отпаднаха ми други планове и реших да се възползвам от тази възможност и да замина“, сподели пред „Телеграф“ брюнетката.

Така започва преживяването за плеймейтката. По телефона си купува чрез агенция билет за Кан.

Куфар

Пристига на летището със свръхбагаж, 3 куфара и 20 рокли, но с изненада научава, че има право само на 5 килограма.

Кейт Бланшет прегърна Мария Бакалова след премиерата на „Стажантът“ (ОБЗОР)

ОТБЛЯСЪЦИ ОТ КАН: Нашата Мария в окото на прожекторите - стил, красота и елегантност! (СНИМКИ)

Божествена БГ колекция в Кан! (СНИМКИ)

ЗВЕЗДНА СРЕЩА: Мерил Стрийп се щракна само с българин в Кан! (СНИМКИ)

10-минутни овации за Кевин Костнър на Кан

„Представете си, аз бях с 30 килограма, които трябваше да редуцирам до 5 в последния момент. В края на краищата успях да сложа 5 от любимите си тоалета, които бях приготвила за червения килим, и някои от най-необходимите ми вещи”, с усмивка споделя Ани.

Благодарение на това, че е много функционална, успява да съчетае така дрехите си, че да изглежда холивудски. “Винаги съм смятала, че цената или марката на дрехата не е най-важното, това, което има значение, е как ти седи тоалетът, какво чувство му продаваш”, казва миската. Успява да посети почти всяко едно от партитата в Кан, а също така и да се разходи няколко пъти по червения килим. Среща едни от най-популярните холивудски звезди на живо.

“Красиви са, Ева Лонгория, Деми Мур, Бела Хадид, Мбапе, Селена Гомез видях на живо, успях да се снимам с Ева Лонгория и Бела Хадид. Деми Мур я срещах, помня, няколко пъти“, разказва Ани.

Повечето звезди се държали земно и съвсем човешки, без преструвки и надменност. „Всички са с охрана, но ако не са уморени и затворени в себе си, се съгласяват и на снимка“, добави още тя.

Освен на червения килим успяла да засече звезди и в кафето на популярния хотел „Карлсон“. “Деми Мур например я видях във фоаето да ходи боса и на живо изглежда като на снимките, много добре“, добавя тя. 

Любов 

Приказката на Анна-Мария в Кан приключва с хубави спомени. “Трябваше да остана и за Формулата, но предпочела да се прибере в България, където я чакал нетърпеливо новият й приятел. Признава, че е много влюбена и се е отдала на връзката си на 100 процента. “Това в момента е моят приоритет, приятелят ми”, добавя още тя. Заедно са от половин година.

“Обичаме да прекарваме времето си заедно, пътуваме, обикаляме различни места засега в България. Лятото ще прекараме пак заедно на морето, заминавам сега за Слънчев бряг“, сподели още тя. Освен че ще бъде неотлъчно до гаджето си през лятото, тя ще отдели време и за работа.

“Имам поети няколко ангажимента в различни клубове по морето, ще танцувам. Имам своя шоупрограма с много хореография и атрактивни костюми“, споделя тя. С танци се занимава от доста години, от толкова, отколкото е на сцена, а е на сцена цял живот. 

Липса

Признава, че особено сега след фестивала в Кан театърът и екранът й липсват. “Имам голямо желание да играя, театърът е моята голяма страст. Аз съм завършила драматичен театър и харесвам такова образи. Мисля, че искам да изиграя някоя драматична героиня. Искам например да вляза в образа на Скарлет О’ Хара. Играла съм и комедия, но моето е драма. Чакам някой хубав проект в театъра, за да се завърна, защото това е моята страст”, казва Ани. Докато това се случи, не остава време да й е скучно. Работи като модел, телевизионна водеща и танцьор. 

Мис Силикон спаси сокол (СНИМКА)

“В мен живеят две личности. Ана е много затворена, интровертна. Мария е купонджийка, обича шумни компании. Сега идва лято - време е Мария да се покаже”, с усмивка споделя моделката. Лятото поддържа форма с ежедневни купони. “Като вляза в парти форма, мога да прекарам с дни, без да спя, харесвам техномузика, големи партита с диджей, есента ми е време за себепознание. Харесвам да оставам сама със себе си, да размишлявам, в такива моменти избягвам компанията на който и да е”, добавя тя.

Последните години се е обърнала много към себепознаването. Ходи на семинари и курсове по личностно развитие. Посещава курсове по йога, но най-любимо й е да се затвори и да остане изцяло в своята компания. Умишлено не вдига телефона, не се среща с никакви познати в такива дни. “Може да се кача в планината да слушам шума на природата и моята компания ми е достатъчна”, обяснява още тя.

Седи по час на ден пред огледалото

Анна-Мария признава, че е много суетна. “Може да е от зодията. Аз съм дева, тотален перфекционист. Искам всичко да е на място. Един косъм да имам настрани от начина, по който си го представям, и е ужас. Преди да изляза поне по половин час съм пред огледалото, после навсякъде, където видя огледало, пак се поглеждам“, разказва с усмивка.

За външния си вид разчита основно на ген. Не спазва диети, не е спортна личност и не влиза във фитнеса. Харесва й да разпуска с масажи и посещения в спа центъра. „Обичам много да си правя мезотерапии на лицето, но не прекалявам“, споделя още тя.

Мечтае да обиколи света

“Искам да обиколя света. Засега съм видяла около 15-16 държави. Пътешествията са любимото ми хоби”, разказва Анна-Мария. В Европа любими са й Испания, Португалия. Не й допадат определено Германия и  Холандия.

Аз съм по-темпераментна и мечтая да пътувам по по-екзотични държави като Бразилия, Колумбия. Била съм в Тайланд, харесвам топлото време и плажовете“, завършва тя.