0

Желанието за секс се събужда с нова сила през пролетта. Слънцето и цветята разпалват въображението и романтиката. А ласките сред природата увеличават възбудата, зареждат с адреналин и връщат страстта във връзката. Именно пролетта е най-подходящият сезон за бебе. Температурата на околната среда влияе върху мъжката фертилност, а количеството и подвижността на сперматозоидите достигат своя максимум.  Според сексолозите правенето на любов сред природата през уикенда връща тонуса и ни зарежда с енергия за новата работна седмица.  От пролетната умора няма и следа, така вместо да подремваме на бюрото в офиса ставаме истински акули, казват те.
В парка  
Осигурете си няколко часа страст на поляната през почивните дни и така ще сте пълни с енергия за новата работна седмица. Преди да се отдадете любовта, изберете място, за да сте сигурни, че никой няма да ви прекъсне. Парковете в големите градове са пълни със затънтени местенца. Забулени в храсти беседки, криволичещи пътеки и... много дървета.  Облягаш се с гръб на някое от тях и обгръщаш партньора си с единия крак. Сексолозите наричат позата „дървосекач“.  Освен невероятна емоция тя е много добро упражнение за бедрата. Единственият минус е, че трябва да внимавате да не нараните гърба си. Затова най-добре не сваляйте дрехите си. Така ще имате възможност за бърза реакция, ако ви изненадат зяпачи.
На палатка
Безлюдна поляна в гората вероятно е най-удачното място за секс без да бъдете обезпокоявани.  Имайте предвид, че както пясъкът, така и тревата гъмжат от всякакви гадинки. Заради невероятното изживяване с любимия сред природата обаче си струва да поемете този риск.  Ако изберете секс в палатка, внимавайте доколко ще се развихрите. Леката конструкция не позволява  пълна свобода на движенията, защото може да се срути.

Ласки по график ни държат в кондиция


Пролетта събужда страстта, но двойките, които са заедно от години, имат нужда от допълнителен стимул.  Понякога  в основата на най-горещите сцени в леглото се оказват съвсем дребни жестове.  

Целувайте се
Опитайте да се целувате поне пет минути, преди се развихрите в леглото. Ще се почувствате като тийнейджъри. Това приятно ще ви изнерви и ще завърши с най-хубавия секс, който сте правили някога.

Планирайте
Покрай дългите часове на работа и много служебни отговорности не остава време за романтика, както и за секс. Ако си определите график за любовни ласки,  ще сте в подходящото настроение за това само няколко минути след като започнете.
Пазарувайте
Пазарувайте заедно дрехи и ги пробвайте, това ще разпали страстта и няма да имате търпение да се приберете.

Снимка
Вземете секси снимка на любимия за уолпейпър на телефона си и развихрете фантазията през деня.

Палав SMS
Закачливите SMS-и са идеален начин да събудите любимия от зимната апатия.  Напишете му сексуалната си фантазия в едно изречение.  

Стриптийз
Открийте най-подходящото място у дома, за да бъде изпълнението успешно. Трябва да имате достатъчно пространство, за да можете да се развихрите. Обикновено диванът е любимо място на половинката ви. Затова го позиционирайте там.