0

Т руп на момиче е открит в изоставена църква. 

Според местната полиция 22-годишната жертва вероятно е ловувала духове, подтикната от предизвикателство в социалната мрежа TikTok.

Загиналата е французойката Ауриана Натали Лайзън. Униформените в село Ла Сале в долината на Аоста, Италия работят по няколко варианта за смъртта й. Сред теориите са - жертвоприношение, "убийство по взаимно съгласие" или, че е свързана със състезанието за лов на духове, нашумяло сред младите хора във Франция.

НАЕЖИЛИ СА СЕ: Призраци не пускат ловец на духове! (СНИМКИ)

Екзорсистът Георги Гелеменов пред "Телеграф": Полтъргайстът го има не само в Холивуд

Свидетел споделя, че в дните преди трагедията е видял жертвата, която била в компанията на свой приятел.   

Трупът на Лайзън намерил случаен турист на 6-ти април, като аутопсията показва, че при откриването й е тя вече е била мъртва от няколко дни, а дрехите ѝ били пропити с кръв. Част от червената течност си личи, че е била почистена от пода, съобщават от полицията пред CNN.

КЪДЕ Е КАСПЪР? Тръгваме на лов за призраци в ХХI век! (СНИМКИ)

ЗЛОВЕЩО: Духове се появиха по прозорците на стара къща! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Според аутопсията Лайзън е била намушкана многократно с нож в областта на шията и корема, а също така имала няколко огнестрелни рани, които според униформените може и да са били нанесени след смъртта ѝ.

Полтъргайст стряска съня на британците (СНИМКИ)

Призраци населяват кенефи, падат си по аромат на плесен и мухлясали тавани

Разследващите започнали незабавно издирване на мъжа, който е бил забелязан в нейната компания. В крайна сметка го залавят на 10-ти април във Франция. 21-годишният италианец Тейма Сохаиб е бил арестуван в Лион по подозрение в убийството на Лайзън. Изправиха го пред съда във френския град Гренобъл.

Семейството на жертвата заминало за Италия, за да идентифицира тялото ѝ.

ПАРАНОРМАЛНО: Призрачен хотел стряска туристи в Канада! (СНИМКИ)

Холивудски актьор събори къщата си - била обладана от духове

* Източник: vesti.bg