0

Л евски публикува част от първия официален подкаст на клуба "Гласът на Левски", в който гост е мажоритарният акционер Наско Сираков.

"Майка ми и баща ми, лека им пръст, са ме научили да казвам думичката "Благодаря". Тази дума в България е малко позабравена и хората много рядко я употребяват. Тя е изключително ценна. Клубът благодари на г-н Борисов (б.р. – Бойко Борисов) за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме област София да прехвърли стадиона на общината", заяви Сираков.

"Така както отлично работим с кмета на София, с общинския съвет, с общината, с Министерството на спорта, ще се наложи сигурно да благодаря на много институции. Ако вземем да се сърдим и да хейтим за това, че Левски е благодарил за нещо, което институциите са свършили, за мен не е окей", добави собственикът на „сините“.

"Сигурно ще се наложи да работим с всички политически партии. Четири години бягам като дявол от тамян от политизирането на клуба по някакъв начин. Да не забравяме, че Левски е най-голямата политическа партия в България като брой на привърженици. Всички трябва да работят добре с нас и те го правят", завърши легендата на "сините".