0

"Започнахме мача по най-добрия начин. Натиснахме противника в неговата половина, създадохме едно голово положение, стигнахме до дузпа. При гола, който ни вкараха, бяхме леко разконцентрирани.

През цялото второ полувреме контролирахме мача и създадохме доста голови положения. Бяхме наградени с второ попадение. Съжалявам, че допуснахме гол на нашия стадион и победата не е по-изразителна. Напълно заслужена победа за нашия отбор”, заяви треньорът на Левски Станислав Генчев след победата с 2:1 над Арда.

„Благодаря на феновете за подкрепата, те са нашият 12-и играч. На всеки един стадион се чувстваме домакини. Тук тяхното присъствие ни дава голямо предимство, защото вкарва напрежение в противниците и дава самочувствие на нашия отбор“, копирайки за домакинското чувство едно към едно думите на треньора на ЦСКА Александър Томаш, който го каза дословно същото преди 2 дни на пресконферецията в навечерието на мача с Черно море.

Така или иначе, Генчев върви една крачка минимум след колегата, с когото се сръфаха на темата дали Левски е рекордьор по втори места или и в това е зад вечния си съперник.