0

П резидентът на Славия Венци Стефанов даде традиционната си пресконференция след края на кампанията на „белите“.

За начало шефът на столичния клуб сподели за един входящ и един изходящ трансфер от стадион „Александър Шаламанов“.

Бранителят Емил Виячки отива в друг столичен тим – ЦСКА 1948, докато за негов заместник в центъра на ариегарда пристига Виктор Генев, който за последно бе част от Ботев Пловдив.

„Много скоро ще ви кажа кой ще е следващият треньор. Не искам да говоря нищо предварително, защото ще започнат спекулации, искам да бъда коректен. Ангел Славков ще остане в щаба. Подготовката ще е пак на Банско. Мисля, че на 23, нещо такова“, разкри президентът на Славия.

“Имаше много съмнителни мачове. Не случайно УЕФА разследва. Начинът, по който Ботев излезе срещу Арда е позорен. Ако аз бях президент или ръководех футболния съюз, тази среща нямаше да се зачита, защото това е безпринципно. Няма нищо футболно в това нещо. Имаше и други мачове. Мачът на Левски с Локомотив (Пловдив) например. Няколко такива, които са безпринципни и срамни за футбола ни. Затова този формат на първенството не е подходящ. Не очаквам драстични изменения, но за мен това не е правилният формат. В третата група имаше също съмнителни мачове. Единствено ЦСКА 1948 изигра мачовете си на пълен феърплей”, каза Стефанов по време на пресконференцията

“Все още нямаме нищо окончателно за треньора, но имаме разговори. Не искам да говоря нищо предварително, защото ще започнат спекулации. Ние не сме като Левски - днеска Саво, утре Даво и накрая Топчо”.

“Мачът с Арда е най-голямата ни грешка. Говорихме с Ангел, аз много го уважавам, но ако при 2:1 на вратата бе застанал Гошо Петков, мачът свършваше. Колкото пъти гледах изравнителния гол, топката излиза извън границите на терена при центрирането”, допълни Венци.