0

С ветовният и европейски шампион с Испания Хави Мартинес се венча за жената на своя живот във Фуенмайор, градче край Логроньо.

Там е израснала булката Алине Брум, която по рождение е бразилка. Тържеството се състоя в живописната винарна „Валдемар“, където освен младоженците главни герои бяха децата им - 5-годишната Ная и Лука (7). 34-годишният халф и Алине се запознават на откриването на магазин за бельо, а сега живеят заедно в Доха, където от 2021-ва Хави рита за Катар СК. „Любов моя, минаха 17 години, откакто се срещнахме, 15 от първата ни целувка, 9, откакто имаме връзка, и цял живот, за да вървим заедно! Благодаря ти за невероятното семейство и за това, че се опитваш да даваш най-доброто от себе си всеки ден“, написа в Инстаграм Брум, която смени две рокли на големия ден.

Гости на бившата звезда на Байерн бяха колегите му Фернандо Йоренте, Санти Касорла и Тиаго Алкантара. Всички те дадоха старт на сватбения сезон, който с венчавки ще продължат Маркос Йоренте, Марко Асенсио и Тибо Куртоа.